Hollywood17. september 2014

Ryan Gosling er blevet far til en lille pige

Se, hvordan den lille pige kommer til at se ud
Af af
Ryan Gosling blev 12. september far til en lille pige
Ryan Gosling blev 12. september far til en lille pige
 Foto: AOP
Den smækre skuespiller Ryan Gosling, 33, er blevet far til en lille datter. Kæresten Eva Mendes, 40, - der selv er skuespiller - fødte 12. september en velskabt datter, skriver det amerikanske medie People.

Det celebre par bekræftede selv graviditeten i juni, men har ellers været meget hemmelighedsfulde omkring familieforøgelsen.

- Hun (Eva Mendes, red.) er fuldstændigt i den syvende himmel. Hun har aldrig været lykkeligere, siger en kilde tæt på parret til People.

Men hvordan kommer det lækre pars lille datter så til at se ud?

Det har den anerkendte amerikanske retsmediciner Joe Mullins undersøgt. Retsmedicineren har derfor nærstuderet en række billeder af både far Ryan og mor Eva og har ved hjælp af den nyeste computerteknologi fundet frem til, hvordan parrets lille pige kommer til at se ud. Og det er nok ingen overraskelse, at den lille pige - ligesom sin mor og far - bliver køn.


LÆS OGSÅ: Ryan Gosling skal være far

LÆS OGSÅ: Ryan Gosling: Jeg vil ikke være kendt

LÆS OGSÅ: Ryan Gosling skabte kæmpe filmdrama på set

LÆS OGSÅ: Refn om Gosling: Vi er tvillinger

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7ba0f77a7b6049a7be8960da2bad82d9.jpg40-årige Eva Mendes og 33-årige Ryan Gosling er blevet forældre til en lille pige (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a1a290ad4b454de784c2369630f07254.jpgIfølge retsmedicineren vil Eva Mendes og Ryan Goslings datter komme til at se sådan ud (Foto: AOP)


Ryan Gosling og Eva Mendes mødte hinanden i 2011, da de indspillede filmen "The Place Beyond the Pines".

Sponsoreret indhold