Nyheder21. maj 2014

Refn om Ryan Gosling: Vi er tvillingebrødre

Nicolas Winding Refn bakker den debuterende filminstruktør op i Cannes
Det er ikke første gang, at Ryan Gosning og Nicolas Winding Refn er sammen i Cannes
Det er ikke første gang, at Ryan Gosning og Nicolas Winding Refn er sammen i Cannes
 Foto: All OverDa der tirsdag aften var visning på den berømte skuespiller Ryan Goslings første film som instruktør, var der rift om pladserne i Debussy-salen i den sydfranske by.

Men et af sæderne var reserveret på forhånd. Kort før visningen dukkede den danske instruktør, Nicolas Winding Refn, der har arbejdet sammen med Ryan Gosling flere gange, nemlig op for at støtte sin ven og kollega.

LÆS OGSÅ: Se Caroline Fleming i seng med Ryan Gosling

Også Ryan Gosling selv samt skuespillerinden Christina Hendricks, der blandt andet er kendt fra tv-serien Mad Men, var med i salen og så filmen, der bliver vist i sideprogrammet "Un Certain Regard".

- Det er en meget stor ære at få lov at vise filmen her i Cannes. Tusind tak, fordi i er kommet, jeg håber, i vil nyde filmen, sagde Ryan Gosling fra scenen, inden han satte sig i et af de røde sæder for at se sit eget værk.

LÆS OGSÅ: Nicolas Winding Refn i juryen i Cannes

Der var ingen tvivl om. at Nicolas Winding Refn, der har brugt Ryan Goslings evner som skuespiller i filmene "Drive" og "Only God Forgives", nød forestillingen.

- Den var fantastisk, sagde han bagefter til Newspaq. Instruktøren er med i den jury, der beslutter hvem, der skal have hovedprisen, Den Gyldne Palme.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen i filmtrekant med Winding Refn og Gosling

På spørgsmålet om, hvorvidt han kunne se i filmen, at Ryan Gosling har ladet sig inspirere af det, han har lavet sammen med Nicolas Winding Refn, svarede den danske instruktør:

- Der er en grund til, at vi er tvillingebrødre.

Det er Ryan Goslings første gang bag kameraet, og dermed kan han vinde Det Gyldne Kamera, der bliver uddelt til en debuterende instruktør i Cannes. Prisuddelingen finder sted lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Ryan Gosling: Jeg ville ikke være berømt

Sponsoreret indhold