Hollywood10. juli 2014

Se billedet: Så nuttet bliver Goslings baby

Eva Mendes og Ryan Gosling venter deres første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/ce22878682854277aa7905a7d5f0552b.jpg
 All OverKvinder verden over vil give deres, øh ja, førstefødte, for at få lov at mixe gener med Gosling. Men desværre for alle os andre kom Eva Mendes først.

Den 40-årige skuespillerinde er nemlig gravid i syvende måned. Det skriver magasinet OK!

Ifølge magasinets insiderkilde har Eva Mendes været klar til at blive mor længe, og at hun nu kommer til at dele oplevelsen med Ryan Gosling er en drøm, der går i opfyldelse.

Ryan Gosling vinder ofte titlen som en af verdens lækreste mænd, mens kæresten også scorer højt på skalaen over hotte kvinder. Og med sådan et match kan der da kun komme et vidunderligt nuttet barn ud efter den ni måneder lange, søde ventetid.

LÆS OGSÅ: Eva Mendes griner af rygter om sit og Goslings forhold

LÆS OGSÅ: Ryan Gosling afslører bulen i bukserne

Vi får naturligvis først babyen at se om nogle uger, men på SE og HØR vandt nysgerrigheden alligevel, og vi satte os for at finde ud af, hvordan Ryan, eller Eva, Junior måske kommer til at se ud.

På sitet makemebabies.com kan man parre to mennesker og se, om barnet får mors næse, fars øjne eller et mix af det hele. Og her er sitets bud på Mendes og Goslings ønskebarn:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2326fff7252d4354b474436bb1c4e1e6.jpg


Sådan kommer lille Ryan Junior måske til at se ud (Foto: makemebebies.com)

Ryan Gosling og Eva Mendes forhold har ellers været præget af en del pauser siden de først begyndte at se hinanden i 2011, hvor de netop spillede forældre i "the Place Beyond the Pines".

Men mon ikke at virkelighedens rolle som mor og far får forholdet til at holde. I hvert fald har Gosling ifølge OK! tidligere udtalt, at han "bliver der lige meget hvad", når han får børn, fordi han selv voksede op uden en far.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Caroline Fleming i seng med Ryan Gosling

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother fantaserer om Ryan Gosling


Sponsoreret indhold