Hollywood26. august 2014

Rørte kendisser hyldede afdød komiker ved Emmy-show

Verden begræder stadig Robin Williams
De kendte begræder stadig Robin Williams' dødsfald
De kendte begræder stadig Robin Williams' dødsfald
 Fotos: AOPVerden begræder stadig skuespilleren Robin Williams' pludselige død og hylder ham for sit enestående bidrag som menneske og skuespiller.

Således delte Williams' komikerkollega Jimmy Kimmel et billede på sin Twitter-profil af sig selv i gallatøjet på vej til årets Emmy-uddeling, så man kan se hans regnbuefarvede seler under vesten. Til billedet skriver han "Metroen til Emmy. Mork." Selerne refererer til de karakteristiske regnbuefarvede seler, som Williams' havde på i gennembrudsrolle som alienen Mork i tv-serien "Mork & Mindy."

Billedet er taget i en helt almindelig metro, som Kimmel og hans kone brugte som transportmiddel for at ankomme til den overdådige prisuddeling, der hylder tv-branchen.

Også Williams mangeårige bedsteven, komikeren Billy Crystal, hyldede "Good Will Hunting"-stjernen med en rørende tale under prisuddelingen:

LÆS OGSÅ: Her blev Robin Williams' aske spredt

LÆS OGSÅ: Er dette Robin Williams' sidste video-hilsen?

LÆS OGSÅ: Garanti for gåsehud: Her er hyldestsangen til Robin Williams

- Han var den bedste ven, du nogensinde kunne forestille dig at have, sagde Crystal, der var tydeligt berørt af vennens pludselige død.

- Det er meget svært at tale om ham i datid, fordi han stadig er så tilstede i dag. Han var den klareste stjerne i hele komiker-galaksen, sagde Crystal, der sluttede sin hyldest af med at sige:

- Robin Williams, sikke et koncept.

63-årige Williams døde den 8. august og havde selv to Emmy-statuetter stående.

Se Billy Crystals rørende tale: http://www.huffingtonpost.com/2014/08/25/robin-williams-in-memoriam-emmy...

Se Kimmels sele-hyldest: https://twitter.com/jimmykimmel

Newspaq

Sponsoreret indhold