Hollywood 22. august 2014

Garanti for gåsehud: Her er hyldestsangen til Robin Williams

Den Oscar-vindende skuespiller hyldes i rørende sang
Af af
Foto: YouTubeDet er knap to uger siden, at verden mistede én af sine allerstørste skuespillere: Mandag den 11. august blev den Oscar-vindende Robin Williams fundet død i sit hjem i Californien.

Siden det tragiske dødsfald har de sociale medier været fyldt med mindeord - og nu er der også lavet en rørende sang til minde om skuespilleren.

Sangen hedder 'Seize the Day' (grib dagen, red.) - et udtryk, som blev verdenskendt i en scene fra filmen Døde Poeters Klub, hvor Robin Williams netop spillede hovedrollen.

Den populære skuespiller og komiker blev fundet død i sit hjem i Tiburon i det nordlige Californien mandag den 11. august.

LÆS OGSÅ: Er dette Robin Williams' sidste videohilsen?

LÆS OGSÅ: Her er Robin Williams' sidste hvilested

- I morges (amerikansk tid, red.) mistede jeg min mand og min bedste ven, mens verden har mistet en af sine mest elskede kunstnere og et smukt menneske, udtalte Robin Williams' enke, Susan Schneider, i en skriftlig udtalelse samme dag.

- Jeg er fuldstændig knust. På vegne af Robins familie beder vi om fred fra omverdenen i vores dybe sorg. Når han bliver husket, er det vores håb, at fokus ikke vil være på Robins død, men på de utallige øjeblikke af glæde og latter, som han gav til millioner af mennesker, tilføjede hun.

Efter sin mands død afslørede Sudan Schneider, at Robin Williams led af de tidlige stadier af den frygtede sygdom Parkinson.

I følge TMZ og andre amerikanske medier blev Robin Williams kremeret og spredt udover de smukke omgivelser i San Francisco Bay.

Hør den rørende mindesang her:

Sponsoreret indhold