Hollywood7. januar 2017

Rørende afsked: Prinsesse Leia og mor begravet sammen

Carrie Fisher og Debbie Reynolds blev begravet ved en fælles ceremoni i Hollywood Hills fredag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_8.21327058.jpg
 Foto: All Over

Det kom som et chok for familie, venner og fans, da Star Wars-skuespillerinden Carrie Fisher døde i juledagene efter at have fået et hjertestop på et transatlantisk fly.

Kort efter rystede endnu et dødsfald både Hollywood og skuespillerindens familie. Hollywood-stjernen Debbie Reynolds, der er mor til Carrie Fisher, døde nemlig af et slagtilfælde den 28. december - dagen efter sin berømte datter.

Fredag blev de to stjerner begravet ved en fælles privat ceremoni i Forest Lawn Memorial Park i Hollywood Hills omgivet af familien og de nærmeste venner. Det skriver ABC News.

Debbie Reynolds, der særligt er kendt fra filmen "Singin' in The Rain", blev begravet sammen med en smule af datterens aske. Det fortæller Ruta Lee, der var en nær ven af den 84-årige skuespillerinde. Hun beskriver begravelsen som "stille" og "smuk.

- I dag var fokus en smule mere på Debbie. I går var fokus mere på Carrie. De to piger bliver lagt i en smuk krypt. Mor og datter for altid, fortalte Ruta Lee til Entertainment Tonight efter begravelsen.

Prinsesse Leia-skuespillerindens bror, Todd Fisher, fortalte ligeledes til Entertainment Tonight, at urnen med hans søsters aske var formet som en helt speciel genstand.

- Carries yndlingsgenstand var en gigantisk Prozac-pille, som hun købte for mange år siden. En stor pille. Hun elskede den, og den var i hendes hus. Billie (Fishers datter, red.) og jeg følte, at det var, hvor hun ønskede at være, forklarede han.

Begravelsen blev afholdt, dagen efter at en lang række Hollywood-stjerner tog afsked med mor og datter ved en privat mindeceremoni for Carrie Fisher torsdag. Blandt de sørgende deltagere var skuespillerinderne Meryl Streep, Gwyneth Paltrow og Meg Ryan.

Se billederne fra mindehøtideligheden for mor og datter.

Carrie Fisher og Debbie Reynolds mindehøjtidlighed

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold