Hollywood29. december 2016

Carrie Fisher er med i næste Star Wars-film

Selvom vi i julen mistede Hollywoodstjernen Carrie Fisher, så er Prinsesse Leia alligevel med, når næste afsnit i sci-fi sagaen har premiere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carrie_fisher.jpg
 Foto: All Over Press

Star Wars Fans kan godt ånde en smule lettet op, imellem tårerne. For selvom den kun 60-årige Carrie Fisher på tragisk vis mistede livet efter et hjerteanfald i julen, så lever hendes ikoniske rolle som planten Alderaans Prinsesse Leia i hvert fald lidt endnu.

Fisher nåede nemlig at færdiggøre optagelserne til Star Wars Episode VIII.

Det skriver det amerikanske filmmedie Variety

Dermed behøver Disney, der står for filmene, ikke at begynde at overveje, hvad de skal gøre med figuren, før optagelserne til den niende film i rækken begynder i 2018.

Det er muligt, at de vælger at skrive hende helt ud af manuskriptet, men som vi har set i den seneste film om Star Wars-universet, Rouge One, så kan det i dag, teknisk set lade sig gøre, at sætte afdøde skuespillere ind i filmene, sådan rent digitalt.

Hvor god en ide, det så er, er holdningerne meget delt om.

Ud over sin rolle i Star Wars, så havde Carrie Fisher også en fast rolle i TV-serien Catastrophe. Her nåede hun også at afslutte optagelserne til den tredje sæson, der har premiere i 2017.

Sponsoreret indhold