Hollywood23. november 2014

Robin Williams’ søn: - Vi prøver at vænne os til den nye situation

Familien kæmper med tabet af deres elskede far
Af af
Familien kæmper med tabet af deres elskede far
Familien kæmper med tabet af deres elskede far
 Foto: AOPRobin Williams' ene søn fortæller, at familien stadig kæmper med at vænne sig til en hverdag uden deres elskede far.

Det skriver det amerikanske medie US Magazine.

Den prisvindende skuespiller Robin Williams tog sit eget liv 11. august efter at have kæmpet med blandt andet psykiske problemer. Han efterlod sig tre børn, sønnerne Zak og Cody og datteren Zelda.

LÆS OGSÅ: Garanti for tårer: Her er hyldest-sangen til Robin Williams

- Vi har det okay. Vi prøver at vænne os til den nye situation. Alt er ét skridt ad gangen. Min kone og jeg prøver at fokusere på at gøre verden til et bedre sted ved at lave velgørenhedsarbejde, udtalte sønnen, 31-årige Zak Williams, til et velgørenhedsarrangement torsdag aften.

Og netop velgørenhedsarbejdet er noget, som Robin Williams ville have været stolt over, udtalte Zak Williams:

- Min far havde en helt speciel og nærmest barnlig evne til at elske og til at give. Og den kærlighed delte han med alle, han mødte. Det vil vi gerne give videre til kommende generationer, sagde Zak Williams torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Er dette Robin Williams' sidste videohilsen?

Den prisvindende skuespiller Robin Williams kæmpede mod angst, Parkinson's, depression og paranoia, da han tog sit eget liv 11. august i år.

Dagen efter hyldede hans tre børn ham i flere rørende udtalelser:

- I går mistede jeg min far og min bedste ven, og verden blev lidt mere grå. Jeg vil bære hans hjerte videre med mig hver dag. Jeg vil bede dem, der elskede ham, om at huske ham som den blide, venlige og generøse mand, han var, skrev skuespillerens 31-årige søn Zak.

LÆS OGSÅ: Nye deltaljer om Robin Williams' død

- Far var, er og vil altid være én af de mest generøse og blideste sjæle, jeg nogensinde har kendt, og selvom der er få ting, jeg ved med sikkerhed lige nu, er én af dem, at ikke bare min verden, men hele verden for altid er blevet lidt mørkere, mindre farverig og mindre fuld af latter i hans fravær. Vi bliver bare nødt til at arbejde dobbelt så hårdt for at fylde den op igen, skrev skuespillerens eneste datter, 25-årige Zelda Williams.

Williams blev i 1998 belønnet med en Oscar for bedste mandlige birolle i filmen Good Will Hunting.

Sponsoreret indhold