Hollywood 8. november 2014

Nye detaljer om Robin Williams død: Var paranoid i timerne op til sit selvmord

Obduktionsrapport afslører nye detaljer om skuespillerens død
Af af
Robin Williams var paranoid i timerne op til sin død 11. august
Robin Williams var paranoid i timerne op til sin død 11. august
Foto: AOPDen prisvindende skuespiller Robin Williams kæmpede mod angst, Parkinson's, depression og paranoia, da han tog sit eget liv 11. august i år.

Det slår obduktionsrapporten, som det amerikanske medie TMZ har fået adgang til, fast.

Ifølge rapporten placerede den paranoide skuespiller en række armbåndsure i en sok natten før, han døde, og sokken han gav videre til én. Robin Williams skulle angiveligt være bekymret for urenes sikkerhed.

'Good Will Hunting'-skuespilleren havde to anti-depressive stoffer i sit system, da han hængte sig i et bælte. Inden da havde han også skåret i sine håndled med en lommekniv. Da ambulancepersonalet nåede frem til Robin Williams' hjem i Tiburon i det nordlige Californien, fandt de en uåbnet pilleæske med Seroquel - et lægemiddel, der bruges til behandling af blandt andet skizofreni og angst. Pillerne var blevet udskrevet ugen inden hans død.

LÆS OGSÅ: Er dette Robin Williams' sidste videohilsen?

LÆS OGSÅ: Chok! Robin Williams er død

LÆS OGSÅ: Se den rørende video: Sådan skal du huske Robin Williams

Den populære skuespiller og komiker blev fundet død i sit hjem i Tiburon mandag den 11. august - og hans død sendte straks chokbølgerne gennem hele verden.

Samme dag udsendte skuespillerens kone en rørende udtalelse, hvor hun fortalte, at hun var 'fuldstændig knust':

- På vegne af Robins familie beder vi om fred fra omverdenen i vores dybe sorg. Når han bliver husket, er det vores håb, at fokus ikke vil være på Robins død, men på de utallige øjeblikke af glæde og latter, som han gav til millioner af mennesker, tilføjede hun.

Efter sin mands død afslørede Sudan Schneider, at Robin Williams led af de tidlige stadier af den frygtede sygdom Parkinson.

Det har tidligere været fremme, at 'Døde Poeters Klub'-skuespilleren også kæmpede med massive alkoholproblemer. Ifølge obduktionsrapporten var Robin Williams dog ædru, da han tog sit eget liv.

Williams blev i 1998 belønnet med en Oscar for bedste mandlige birolle i filmen Good Will Hunting.

Sponsoreret indhold