Hollywood16. september 2017

Rob og Chyna er blevet enige om forældremyndigheden

Rob Kardashian og ekskæresten Blac Chyna skulle have været i retten på mandag, men det er nu droppet, da de har fundet en løsning på spørgsmålet om, hvem der skal have forældremyndighed over Dream Kardashian, og hvordan samværet skal være med den lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rs_574x1024-170618173908-634.blac-chyna-rob-kardashian-disney-snapchat-2.kg_.061817.jpg
 Foto: Snapchat

Blac Chyna og Rob Kardashian skulle have mødtes i retten på mandag. Her skulle de have fundet en løsning på, hvordan de skulle dele forældremyndigheden og samværet over datteren Dream.

Men den tur slipper de nu for. Det tidligere kærestepar har nemlig formået at finde en løsning selv ved hjælp af deres advokater.

Derfor er turen i retten nu aflyst, det skriver E!Online.

Samtidig dropper Blac Chyna anklagerne om hustruvold - indtil videre i hvert fald.

- Chyna er glad for, at Rob har indvilliget i at være co-forældre til Dream sammen med hende, ligesom hun har bedt om hele vejen igennem, fortæller Chynas advokat Lisa Bloom til E!News.

Hun forklarer også, hvorfor Chyna har droppet anklagerne om hustruvold.

- Fordi Rob har accepteret, at han skal holde sig væk fra Chyna og ikke kontakte hende, har Chyna valgt at trække anklagerne om hustruvold tilbage. Hun vil altid have muligheden for at gå tilbage i retten, hvis der sker yderligere tilfælde af vold, fortæller Lisa Bloom.

Også den anerkendte advokat, Robert Shapiro, der har hjulpet Rob i sagen, har været ude og udtale sig om den nye aftale.

- At Rob og Chyna arbejder sammen er i bedste interesse for deres datter, og det har også løst deres personlige problemer, fortæller Robert Shapiro i en pressemeddelelse.

Derfor er det godt, at Rob og Chyna ikke skal mødes i retten

Det er ikke første gang, at Blac Chyna og Rob Kardashian aflyser en planlagt tur i retten og i stedet finder en løsning bag lukkede døre.

Det gjorde de også tilbage i august, da de fandt en midlertidig løsning på deres problemer.

Og der kan være en god grund til, at de vælger at gøre det på denne her måde. Ved ikke at tage turen i retten slipper de nemlig for, at der slipper masser af private detaljer ud til pressen, der så kan svælge i deres mange problemer.

Selv om der nu ikke kommer detaljer ud fra retten, så har Blac Chyna været meget åbenmundet hele forløbet igennem. For mens Rob har fået besked på at klappe i af sin advokat, så har Chyna givet flere interviews om deres problemer.

Det gjorde hun blandt andet, da hun besøgte TV-programmet "Good Morning America". Her talte hun om den hævnporno, som Rob havde delt af hende.

- Jeg blev selvfølgelig knust. Hvordan kan han finde på at poste sådan nogle billeder af et andet menneske? Jeg var helt chokeret. Jeg stolede på ham. Jeg betroede mig til ham. Jeg følte mig endda tryg ved at sende de her billeder til ham og tale med ham om personlige ting. Jeg føler mig virkelig forrådt, fortalte hun i interviewet.

Du kan se flere billeder af Blac Chyna og Rob Kardashian i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold