Hollywood2. marts 2017

Rob skriver rørende ord om Dream

Han er ikke længere sammen med moren til sin datter, men det er tydeligt at se, at Rob Kardashians fire måneder gamle datter betyder alt for ham
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08275663.jpg
 Foto: All Over

Rob Kardashian og Blac Chyna er ikke længere sammen. Og parrets fælles datter, Dream, bor sammen med Chyna, så Rob ser ikke datteren ligeså meget, som han ønsker.

Men når han så ser hende, så giver han hende al sin opmærksomhed. Og nu har han lagt et sødt billede af datteren på Instagram og skrevet et par rørende ord.

- Siger farvel til min smukke pige. Hun smiler til mig. Se hvordan hun kigger på sin far. Jeg kan ikke få nok af denne pige. Jeg har aldrig følt kærlighed eller glæde som denne nogensinde i mit liv, og hun gør mig så glad. Kommer til at savne hende så meget. Elsker dig Dream, skriver Rob på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

De fleste, der har fulgt lidt med i forholdet mellem Rob Kardashian og Blac Chyna, har kunnet se, at forholdet har været mere end almindeligt turbulent.

For to uger siden endte parret da også med at flytte permanent fra hinanden, det skrev E!News.

Selvom parret altså ikke er sammen mere, så prøver Blac Chyna og Rob virkelig at få det til at fungere. Samtidig fokuserer Rob mere på at holde sig sund og fokusere på de positive ting i livet.

Se flere billeder af Blac Chyna og Rob Kardashian i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold