Hollywood1. juni 2016

Rob Kardashian og Blac Chyna udsætter bryllup

Der er en grund til, at Rob Kardashian ikke lige med det samme skal giftes med sin udkårne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.19165506.jpg
 Foto: All Over

Alt er gået hurtigt i forholdet mellem 29-årige Rob Kardashian og 28-årige Blac Chyna.

Forholdet kom som et lyn fra himlen, og parret skulle lige overbevise Robs berømte Kardashian-familie om, at det rent faktisk var en god ide, at han var sammen med Blac Chyna.

Det ser ud til, at familien har taget nogenlunde imod Blac Chyna, og de sætter i hvert fald stor pris på, at hun er medvirkende til, at Rob Kardashian er i gang med en sundere livsstil, hvor han har tabt sig gevaldigt, siden han fandt sammen med sin forlovede.

Parret blev forlovet for nogle måneder siden - og fejrede det på en stripklub, og efterfølgende er det kommet frem, at der også er en lille Kardashian-baby på vej. Og det er helt tydeligt, at Blac Chyna ikke kan skjule sin gravide mave længere.

Det var forventet, at parret skulle giftes meget snart, men de planer er nu sat på stand by. Men hvorfor er brylluppet så udskudt?

Hollywoodlife skriver, at der ikke er det vilde drama i det udsatte bryllup. Sagen er nemlig, at Blac Chyna gerne vil se perfekt ud, når hun skal i sin brudekjole og sige ja til Rob. Så derfor vil hun gerne vente, til hun har født - og har fået sin krop tilbage i perfekt form igen.

- Altså det er ikke sådan, at Blac og Rob ikke skal giftes. Hun kan slet ikke vente, men hun vil have, at hendes krop er i tip top form, og derfor vil hun vente til efter fødslen. Det er hendes første bryllup, og hun vil have det rigtige look. Hendes mave, lår og bagdel skal være i den bedste form nogensinde. Hun og Rob har TV- og fotorettigheder at sælge til brylluppet, og derfor mener de begge, at det er bedst at vente, så Chyna kan se allerbedst ud, siger en kilde tæt på Blac Chyna til mediet.

Se billederne af Blac Chynas søde babybule her:

Sponsoreret indhold