Rob Kardashian fejrer fars dag med Blac Chyna og Dream

Foto: Snapchat

Herhjemme falder fars dag den 5. juni, men mange andre steder i verden var fars dag i går. 

Det fejrede Rob Kardashian med en tur i Disneyland, og ved hans side var både datteren Dream og hans ekskæreste Blac Chyna. 

Det afslører Blac Chyna på Snapchat, hvor hun har lagt flere billeder op fra deres tur til forlystelsesparken i Californien. 

Her ser man den lille familie få taget billede sammen med Minnie Mouse, og det ligner bestemt noget, som Dream godt kan lide. 

På Instagram fortæller Rob, hvor glad han er for at have været sammen med Dream og Blac på fars dag. 

- Tak til Disneyland for den bedste fars dag med min baby, skriver han til et sødt billede af Dream. 

Artiklen fortsætter under billedet

Det har været lidt af en rutschebanetur, som Rob og Chyna har været på, siden deres lille engel kom til verden for otte måneder siden. 

Kort tid efter fødslen af Dream gik parret nemlig fra hinanden, hvilket sendte Rob helt ned i kulkælderen. Efter mange stridigheder ser det dog endelig ud til, at det tidligere kærestepar nu kan få det til at fungere. 

Ifølge E!News, så skal Robs mor, Kris Jenner, have været en medvirkende faktor til, at det går så godt for Rob og Chyna i dag. 

- Grunden, til at Kardashian-familien er så meget sammen med Dream, er Kris, der har arbejdet for hårdt for at Rob kunne være der for sin datter, fortæller en kilde til nyhedssitet

Se flere billeder af Rob og Blac Chyna i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close