Hollywood11. april 2017

Nårh! Rob Kardashian fejrer Dream

Robert Kardashians datter Dream fylder i dag fem måneder - en dag som den stolte far markerede med en hyldest til både Dream og hendes mor, Blac Chyna
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08275663.jpg
 Foto: All Over

Robert Kardashian blev for fem måneder siden far til Dream Kardashian. En stor oplevelse for førstegangs-faren, som øjeblikkeligt blev smaskforelsket i sin nyfødte datter.

Den lille pige blev dog født ind i et noget turbulent parforhold mellem Robert og Blac Chyna.

De to forældre har nemlig ikke rigtig kunnet finde ud af det sammen, og parret har været fra hinanden utallige gange.

For et par måneder siden smed Blac Chyna så sin forlovelsesring, og forholdet til den "psykisk ustabile" Rob så ud til at være endegyldigt ovre.

Men for bare en uge siden viste Chyna sig igen sammen med Rob på det sociale medie ”Snapchat”, og de to ser ud til igen at være sammen. I hvert fald for nu.

Og Robert virker lykkelig igen. Rob kan i dag fejre datterens fem måneders fødselsdag, og det gør han med en hyldest til både datteren og Blac Chyna på sin Instagram-profil.

- I dag er vores baby fem måneder gammel. Det her er mit yndlingsbillede af Dream og hendes mor! Den bedste tid i mit liv var på hospitalet med mine babyer, skriver Robert til et billede af Blac Chyna, der holder parrets nyfødte datter.

Hvad status er mellem to Hollywood-stjerner, er ikke til at sige lige nu, men én ting er sikkert: Deres forhold bliver aldrig kedeligt. Chyna og Robs forhold har også været påvirket af, at Robs lillesøster Kylie Jenner har datet rapperen Tyga, der er far til Blac Chynas første barn.

Kylie og Tyga brød dog for nyligt med hinanden, så måske Rob og Chyna endelig kan finde rytmen sammen.

Du kan se billeder af Blac Chyna og Robert Kardashian i galleriet herunder:

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold