Hollywood2. april 2017

Rob og Chyna sammen igen, igen

Noget tyder på, at realityparret er på vej til at finde melodien igen. I går delte Blac Chyna nemlig et par Snapchat-videoer, hvor hun var sammen med Rob
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2017-04-02_kl._07.57.21.png
 Screendump: Snapchat

Man skal holde godt øje med Blac Chyna og Rob Kardashian, hvis man skal holde styr på, om de er sammen eller ikke er sammen.

Realityparret har nemlig været inde i en turbulent periode, efter de for fire måneder siden blev forældre til datteren Dream.

Noget tyder dog på, at de atter er sammen. I går lagde Chyna nemlig et par videoer på Snapchat, hvor hun hyggede sig sammen med Rob.

Artiklen fortsætter efter videoerne

Blandt andet siger Chyna på et tidspunkt, at Rob skal give hende et kys. Og det er Rob ikke sen til at gøre, da hun siger det.

Det var i februar, at Blac Chyna og Rob gik officielt fra hinanden, men siden har Chyna blandt andet været i det sydafrikanske Cosmopolitan, hvor hun har fortalt om parrets forhold.

- Alt kommer ikke altid til at være rosenrødt. Hvis det er, så er det fake. Jeg i det her i det lange løb, så jeg føler, at mit råd er terapi, kend hinandens familie, ring til hinandens mødre, fortalte Chyna i interviewet med magasinet.

- Jeg føler, at alt ikke kommer til at være perfekt, men jeg ved, at vi elsker hinanden, og vi kæmper for hinanden, fortsatte Chyna i interviewet.

Noget kunne altså tyde på, at parret er tilbage på sporet.

Se flere billeder af Rob og Blac Chyna i galleriet herunder

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold