Hollywood5. maj 2017

Rihanna håner Nicki Minaj efter Met Gala

Nicki Minaj kom til at lægge et lidt uheldigt billede på Instagram efter mandagens Met Gala, og så kom Rihanna på banen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_55.jpg
 Foto: All Over

Man skal ikke tro på alt, hvad man læser på internettet.

Det må Nicki Minaj i hvert fald sande. For efter mandagens Met Gala lagde hun et billede på Instagram, hvor hun listede alle de "Best dressed"-lister, som hun var kommet på med sin sort/rød-kjole.

Der var bare et lille problem. Listen var sat sammen af en fan, og den afspejlede, desværre for Minaj, ikke virkeligheden.

Hun var nemlig ikke kommet på de mange "Best dressed"-lister, som hun listede op, så Nicki gjorde, som en hver anden ville gøre. Hun slettede sit opslag.

Heldigvis nåede Refinery29 at tage et screenshot af Nickis fadæse.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/image.png
 Instagram/Nicki Minaj

Men som om, at det ikke var nok, at Nicki Minaj kom til at dumme sig på Instagram, så valgte Rihanna også lige at blande sig.

Kort efter at Nicki havde lagt sit billede på Instagram, så lagde Barbados-dronningen nemlig også et billede på Instagram.

Her kunne man se de mange medier, der udråbte Rihanna til dronningen af årets Met Gala. Og denne gang var listen altså ægte.

- Casual, var det eneste, som Rihanna skrev til sit billede.

Artiklen fortsætter under billedet

Om Rihanna virkelig har prøvet at håne Nicki med sit billede, eller om det er helt tilfældigt, at det kommer lige efter, at Nicki er blevet afsløret i en ret stor bommert, vides ikke.

Men kigger man på de to damers forhold til hinanden, så kan man godt tro, at det er en hån fra Rihannas side.

I marts stoppede Rihanna nemlig med at følge Nicki på Instagram. Det skulle angiveligt være Nickis fejde med rapperen Remy Ma, der har gjort, at Nicki og Rihanna er raget uklar med hinanden, det skrev Hollywoodlife tidligere på året.

Du kan se ALLE billederne fra årets Met Gala i galleriet herunder

Rød løber Met Gala 1. maj 2017

Sponsoreret indhold