Hollywood2. marts 2017

Lille dreng stjæler vores hjerter, da Rihanna modtager fornem pris

Rihanna har modtaget en fornem pris fra prestigeuniversitetet Havard, men det er den lille dreng, der overrækker hende prisen, der stjæler vores hjerter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08432224.jpg
 Foto: All Over

- Jeg klarede mig hele vejen til Havard, sagde Rihanna med et stort grin, da hun i går modtog årets "Humanitarian Award" fra Havard Universitetet.

Men det var slet ikke Rihanna, der løb med alt opmærksomheden ved prisoverrækkelsen. Det gjorde nemlig den lille dreng, der overrakte hende prisen.

- Rihanna, vi takker dig for din medfølelse, din hjælp til andre og din vidunderlige musik, sagde den lille dreng, inden han overrakte en stor buket blomster til Rihanna.

Og vi må bare sige, at han simpelthen ikke er til at stå for. Sangerinden kunne tydeligvis heller ikke stå for ham, for straks da hun havde fået blomsterne sørgede hun for, at de to fik taget et billede sammen.

Artiklen fortsætter under videoen

Af nogle af de humanitære projekter, som Rihanna har været inde over, kan blandt andet nævnes:

Ambassadør for UNICEF, hvor hun arbejder for at indsamle penge, så fattige over hele verden kan få adgang til rent drikkevand.

Hun har købt livsnødvendigt hospitalsudstyr til Queen Elisabeth Hospital i hjemlandet Barbados.

Og så har hun startet et program, der hjælper unge i Barbados, Brasilien, Cuba, Haiti, Guyana, Jamaica og USA, så de kan komme på universitetet.

Du kan se flere billeder af Rihanna i galleriet herunder

Rihanna fra 2005 til nu. Plus børnebilleder

Sponsoreret indhold