Realitybabe anklaget for numsesnyd efter gnubbevideo

Chloe Goodman - hendes numse er altså naturligt trænet, vil hun gerne lige gøre opmærksom på...

Chloe Goodman - hendes numse er altså naturligt trænet, vil hun gerne lige gøre opmærksom på...

Foto: All Over Press

Chloe Goodman er teknisk set kendt fra det britiske realityshow ’Ex on the Beach’. Men skal man være ærlig, vil mange, der kender hende, nok første og fremmest huske hende som ”hende med den utroligt velformede mås”.

Ved siden af intrigerne og eskapaderne på stranden i MTV-programmet, bruger den 23-årige model nemlig ganske meget tid på at holde den imponerende bagfjerding ved lige.

Det meste foregår i et fitnesscenter, men for nyligt lagde hun en video op på Instagram, hvor hun lå meget appetitligt med enden i vejret og fik gnubbet formerne igennem med en ny teknik, der hedder 3dlipo.

I korte træk handler den om at vibrere flæsket i form.

Videoen har fået læssevis af kommentarer fra fans, der komplimentere både Chloe, og det på videoen behandlede område af hende.

Som det tit er på nettet, så skal der dog lige være nogen, der tisser i kagen…

”Hvorfor bruge fake metoder? (for at holde ballerne i form, red) Du kunne gøre det naturligt i stedet. Det der er jo bare dovent!”, skriver en – skal vi bare være konsekvente og kalde vedkommende Troll?

Og da Chloe pænt og venligt fortæller, at det altså ikke er sådan noget invasivt noget, men bare en behandling på spa-niveau, fortsætter numsehateren:

Ja, altså, hvis det virkede for dig at gå i fitnesscenter, så behøvede du jo ikke den slags behandlinger på bagdelen”.

Modellen må derefter tørt henvise ham til andre videoer på sin Instagramprofil, hvor det er ret tydeligt, at det faktisk går RET godt med at træne både baller og resten af kroppen…

Du kan se Chloes numsebehandling her – og en video af de trænede baller i aktion nedenunder denne.

Gym with my trainer @kamarajayne_fit

A post shared by Chloe Goodman (@chloe__goodman) on

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close