Se billedet: Harry Potter-stjerne med numsen bar

Scarlett og kæresten Cooper

Scarlett og kæresten Cooper

Foto: All Over Press

Det amerikanske mandeblad Playboy har mildest talt ikke haft succes med deres plan om ikke længere at have nøgne damer i bladet.

Projektet, der har stået på i godt et år, bliver dog også afsluttet nu af Playboybossen Copper Hefner (søn af stifteren Hugh Hefner) og fra næste nummer, er der igen frit udsyn til alle herlighederne hos de modeller og stjerner, der stiller på for bladet.

Det gælder også den 26-årige skuespiller Scarlett Byrne, kendt fra Vampire Diaries og ikke mindst Harry Potterfilmene, hvor hun i de tre sidste film spiller Slytherin-pigen Pansy Parkinson.

Hun har siden sidste år dannet par med nettop Cooper Hefner, og nu optræder hun uden en trævl på kroppen i næste nummer. En oplevelse, hun er ovenud begejstret for. Det fortæller hun på Instagram.

- Jeg er meget stolt over at være med i marts/april-nummeret af Playboy. Jeg har skrevet en kort essay til billedserien. Den hedder "Den mystiske feminist" Stor tak til Playboy for denne unikke mulighed!, skriver hun, og er så venlig at dele et af de smagfulde nøgenbilleder, der med al tydelighed viser, at hun er i besiddelse af en ganske fordelagtig bagdel:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close