Reality27. januar 2017

SE BILLEDET: Dejlige Irina flasher sin appelsinhud på numsen

Bloggeren lægger det hele frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina_2.jpg
 Foto: All Over Press)
Dejlige Irina Babenko lever et glansbilledliv med et yderst smukt ydre, dj-kæresten Morten og den snart to-årige datter Allessia. Men der er også en 'bagside af medaljen'.
Og den viser Irina nu frem på Instagram. Her har hun postet et foto af sig selv bagfra i g-streng med blottede baller og appelsinhud. Hun har længe samlet mod til at poste et billede, som hun også ser ud uden diverse filtre i billedbehandlingsprogrammer.
Og hun er stadig dejlig at se på. Du kan se opslaget med billedet længere nede i artiklen.
Under overskriften 'LETS GET REAL, sådan ser det ud!', skriver hun. - Billedet er uredigeret og her er det så... noget jeg ville poste længe, men ikke været modig nok til, før nu! Sådan ser min appelsinhud ud og det gør mig da ikke til et dårlige/grimmere/mindreværdigt menneske, selvom nogle synes det er ulækkert eller at jeg er for tyk for deres smag. Hun har levet med sin appelsinhud i mere end 10 år. - Vi kvinder har appelsinhud og vi har strækmærker og vi har uren hud til tider og vi er freaking menneskelige! Min appelsinhud begyndte så småt at komme for 11 år siden og blevet mere tydeligt med årene. Jeg har nu i flere år blogget om bodyimage og taget diverse emner op, og ved at der er behov for andet end perfektion, men altså jeg synes jo at jeg ser ud som jeg skal. Jeg er mig!
Irina prøver at indgyde sine medsøstre selvtillid til at stå ved deres udseende. - Ros jer selv, elsk jer selv og ryst med numsen og appelsinhuden. Vi kvinder bliver bombarderet med overskrifter som "sådan slipper du for cellulitis" indtil vi nærmest skammer os over at vise det frem i bikini på stranden, selvom de fleste af os har det. Jeg slipper ikke af med det og jeg nægter at føle, at jeg bør skamme mig over det og prøve at få det væk, skriver Irina og opfordrer til at tage de sociale medier i en mere realistisk retning og ikke fremstille en stræben efter perfektion i alle aspekter. Opslaget har afstedkommet næsten 450 kommentarer, og langt de fleste er positive. - Keep it real fantastisk at se et "ægte" billed ohh and That ASS is fucking fine faustix er one lucky mofo, skriver en følger, der lykønsker Irinas kæreste Faustix med hans scoring. - Du er er fantastisk. Smuk og naturlig, skriver en anden, og sådan bliver det ved. Irina skriver også om sit opslag på sin blog - det kan du læse her. Du kan se et galleri med Irina og hendes oplsag herunder:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold