Hollywood 23. februar 2018

Rachel McAdams er gravid

"The Notebook"-stjernen venter angiveligt sit første barn
Foto: All Over Press

Skuespilleren Rachel McAdams, der slog igennem i "Mean Girls" fra 2004 og cementerede sin stjernestatus i den romantiske film "The Notebook" fra samme år, venter sit første barn. Det skriver flere amerikanske medier som People og E! News

Ifølge ugebladet Life & Styles oplysninger er skuespilleren allerede syv måneder henne.

McAdams ynder at værne om sit privatliv, men det antages, at faderen til hendes barn er kæresten Jamie Linden, der arbejder som manuskriptforfatter.

Parret har aldrig gået på den røde løber sammen, men i sommeren 2016 blev de fotograferet, hvor de holdt i hånd, og det har naturligvis sat gang i rygterne om, at de dannede par. 

Rachel McAdams valgte at udeblive fra premieren på sin seneste film "Game Night" onsdag aften, hvilket yderligere fyrede op under graviditetsrygterne. 

I november sidste år blev hun fotograferet i en lufthavn i Toronto, Canada, hvor en stor frakke muligvis dækkede over en voksende babybule. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over Press

Kan der anes en babybule på Rachel McAdams? Foto: All Over Press

Rachel McAdams har i adskillige interviews ytret ønske om at blive mor. 

- En del af mig er meget knyttet til ideen om at få børn, fortalte skuespilleren til InStyle tilbage i 2010. 

- Det afhænger af, om jeg finder den person, som jeg vil gøre det med, tilføjede stjernen, der tidligere har dannet par med "The Notebook"-kollegaen Ryan Gosling. 

Tilbage i 2009 fortalte hun også om, at hun så meget op til sin egen mor. 

- Min mor er en stor inspiration for mig... Hun er sygeplejerske og meget omsorgsfuld og mild. Hun lader mig være den, jeg er. Forhåbentlig kan jeg tage de kvaliteter og være lige så god som hende, fortalte hun dengang til People.

Sponsoreret indhold