Kendte 12. februar 2018

29-årig jomfru: Sådan blev jeg gravid

29-årige Lauren er gravid, men hun har aldrig haft sex med en mand
Foto: All Over Press

Canadiske Lauren er 29, jomfru og gravid. I et stort interview med Vice fortæller hun sin utrolige historie. 

I interviewet fortæller Lauren, at hun aldrig har haft sex og ikke er interesseret i nogensinde at være intim med en mand. Derfor er hun tyet til fertilitetsbehandling for at få ønskebarnet. Til trods for at både læger og hendes meget religiøse familie har advaret hende mod at gøre det. 

Lauren, der har termin i juni, er født med en misformet hypofyse, der gør at hormonniveauerne i hendes krop ikke er normale. Hun kom derfor sent i puberteten og skal dagligt tage hormoner for at fungere normalt.

I interviewet fortæller Lauren, at hun ikke bryder sig om at kysse, og at onani heller ikke siger hende noget. 

- Det sværeste var nok at blive gravid. I starten sagde min endokrinolog (speciallæge, red.), at det ikke kom til at ske, og at jeg ville få brug for en ægdonor og bruge titusindvis af dollars på reagensglasbehandling. Jeg var virkelig nedslået. Men han henviste mig alligevel til en fertilitetsklinik. Jeg brugte et helt år på at stå på venteliste og tænkte, at det aldrig ville ske, og så efter en enkelt lægeaftale på fem minutter med en fertilitetsekspert var alt forandret, fortæller 29-årige Lauren til Vice

Til juni kommer ønskebarnet så, men Lauren er ikke sikker på, hun nogensinde kommer til at være sammen med en mand. 

- Siden jeg blev gravid har der været et par gange, hvor jeg har følt, at det måske ville være rart at have én til det - at gå ud og have sex... Nogle gange, ud af nysgerrighed, tænker jeg, at jeg måske kunne prøve at være sammen med en tilfældig, men den følelses passerer hurtit - så indser jeg, at jeg ikke er mig selv, forklarer Lauren. 

Sponsoreret indhold