Hollywood13. december 2016

Prinsens kæreste taler ud: Det var svært at få roller

Meghan Markle, som danner par med prins Harry, havde svært ved at definere sin identitet som ung.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_meghan.jpg
 Foto: All Over

Det var svært for skuespillerinden Meghan Markle, der er kendt fra tv-serien "Suits", at definere sin identitet som ung.

Det skyldes særligt, at den 35-årige stjerne, som i øjeblikket danner par med prins Harry, er vokset op med en sort mor og en hvid far.

Det betød, at hun som ung havde svært ved at finde ud af, hvad hun skulle svare, når folk spurgte hende, hvor hun kom fra.

Det fortæller hun i en klumme i den britiske udgave af magasinet Elle.

- At beskrive noget som værende sort og hvidt betyder, at det er klart defineret. Men når det er din etnicitet, som er sort og hvid, er det ikke længere så klart defineret, skriver Meghan Markle i magasinet.

Skuespillerinden fortæller, at det efterlod hende i en gråzone, og at hun er stødt på udfordringer med sin etnicitet både som barn, ung og som voksen.

Særligt skuespilkarrieren havde svært ved at tage fart.

- Jeg var ikke sort nok til de sorte roller, og jeg var ikke hvid nok til de hvide roller. Det efterlod mig i midten som den etniske kamæleon, der ikke kunne få et job, skriver hun i klummen i Elle.

Det ændrede sig, da hun gik til casting som juristen Rachel Zane i tv-serien "Suits".

- Showets producenter var ikke på udkig efter en blandet skuespillerinde og heller ikke efter en hvid eller sort for den sags skyld. De var bare på udkig efter Rachel, skriver Meghan Markle, som i dag er stolt og selvsikker omkring sit ophav.

Tv-stjernen landede rollen som den kvindelige hovedperson, og hun mener, at producenterne dermed har været med til at ændre, hvordan popkulturen definerer skønhed.

Læs hele skuespillerinden klumme her.

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Meghan Markle her:

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Sponsoreret indhold