Hollywood9. november 2016

Se billederne: Så sexet er Harrys nye kæreste

Prins Harrys store kærlighed hedder Meghan Markle – og prinsens 35-årige skuespil-kæreste er ikke bare god foran et kamera. Hun er også gudesmuk. Se de frække fotos af hende her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08268170.jpg
 (Foto: All Over)

Prins Harry svæver formentlig rundt på en lyserød sky for tiden.

Den 32-årige britiske prins er nemlig faldet pladask for den 35-årige ”Suits”-skuespillerinde Meghan Markle.

Og det er da også til at forstå, når man ser disse billeder af hende. Meghan Markle er nemlig ikke bare god, når hun spiller rollen som Rachel Zane i den populære ”Suits”-serie. Den 35-årige skuespillerinde er nemlig også gudesmuk, som du kan se i det store galleri nederst i denne artikel.

Tirsdag bekræftede kongehuset, at der var amoriner i luften mellem prins Harry og Meghan Markle – og at parret officielt datede.

- Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, stod der blandt andet i den pressemeddelelse, som det britiske kongehus udsendte tirsdag.

Meghan Markle er dog andet end en saftig og laber skuespillerinde. Den 35-årige kvinde fra Los Angeles er også forfatter, modedesigner og kendt for sit humanitære arbejde.

Og modsat mange andre er 35-årige Meghan Markle også kendt for at være meget åben omkring sit liv – hun har således postet flere end 2.000 private billeder på sin Instagram-konto, der bliver fulgt af over én million.

Hun har også sin egen blog, The Tig, der er opkaldt efter hendes yndlingsvin Tignanello.

Se alle de saftige billeder af Meghan Markle herunder:

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Sponsoreret indhold