Hollywood13. marts 2017

Dianas elsker: - Jeg er IKKE Harrys far

Dianas tidligere elsker afkræfter sejlivet myte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_harry_0.jpg
 Foto: All Over Press)
Til august er det 20 år siden, at prinsesse Diana omkom i en trafikulykke i en tunnel i Paris, hvor hun og hendes kæreste Dodi Al-Fayed blev jagtet af paparazzifotografer. I den forbindelse er hendes tidligere elsker, major James Hewitt, blevet interviewet af australsk TV.
Og han benytter lejligheden til at punktere den sejlivede myte om, at han skal være far til prins Harry. Hewitt, der i dag er 58 år, fortæller, hvordan han faldt for Diana, der var separeret fra, men endnu ikke skilt fra den engelske tronarving, prins Charles.
Harry og Hewitt har i alle årene efter Dianas død kunnet læse om den slående lighed mellem de to. På det direkte spørgsmål om, hvorvidt Hewitt er far til den i dag 32-årige Harry, svarer han: - Nej, det er jeg ikke. Han sender et velrettet spark mod medierne. - Rygterne sælger aviser. Det er sikkert værre for ham end for mig - stakkels fyr, siger Hewitt
Da Hewitt begyndte at se noget til Diana, havde han et ønske om at skærme hende fra mediernes søgelys.
https://imgix.seoghoer.dk/di.jpg
Diana blev aldrig lykkelig i ægteskabet med Charles, hvor Camilla Parker Bowles spøgte i alle årene. (Foto: All Over Press) De mødtes til private middage. - Jeg lavede mad, hun vaskede op, vi slappede af, hyggede os og grinede, siger Hewitt. Prins Harry var 13 år storebroderen William to år ældre, da Diana døde i den forfærdelige trafikkulykke i Paris den 31. august 1997.
null

Sponsoreret indhold