Hollywood6. marts 2017

Se billederne: Prins Harry tog kæresten med til bryllupsfest

Prins Harry havde taget kæresten – skuespilleren Meghan Markle – med til bryllupsfest i weekenden, og parret så bestemt ud til at nyde tid med hinanden. Se alle de private billeder her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_harry.jpg
 (Foto: All Over)

I efteråret kom det frem, at prins Harry, 32, var faldet pladask for den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle, 35.

Siden har parret nydt tiden med hinanden, men de har sjældent vist kærligheden frem offentligt.

I weekenden kunne kendisparret dog ikke skjule kærligheden til hinanden, da de deltog i et bryllup hos et af prins Harrys nærmeste venner.

Parret flettede fingre og så tydeligvis ud til at hygge sig under den romantiske bryllupsfest, der blev afholdt i Montego Bay på eksotiske Jamaica.

Du kan se alle billederne fra bryllupsfesten i galleriet nederst i artiklen.

Det var prinsens nære ven, Tom Inskip, der i weekenden blev gift med Lara Hughes-Young. Og her havde prins Harry altså taget sin “nye” kæreste med, som han begyndte at date sidste år.

Meghan Markle, 35, er bedst kendt for sin rolle som Rachel Zane i den amerikanske TV-serie ”Suits”. Her har hun blandt andet optaget nogle saftige sexscener sammen med sin ”Suits”-kæreste Mike Ross, spillet af Patrick J. Adams.

Meghan Markle er dog andet end en saftig og laber skuespillerinde. Den 35-årige kvinde fra Los Angeles er også forfatter, modedesigner og kendt for sit humanitære arbejde.

Og modsat mange andre er 35-årige Meghan Markle også kendt for at være meget åben omkring sit liv – hun har således postet flere end 2.000 private billeder på sin Instagram-konto, der bliver fulgt af over én million.

Hun har også sin egen blog, The Tig, der er opkaldt efter hendes yndlingsvin Tignanello.

Du kan se billeder af parret til bryllupsfest i galleriet herunder:

Prins Harry og Meghan Markle til vennepars bryllup i begyndelsen af marts 2017

null

Sponsoreret indhold