Hollywood4. juli 2016

Prins Harry trykkede den af med Chris Martin

Prinsen op på scenen med Coldplay under velgørenhedskoncert

Prins Harry og Chris Martin

Hvis man selv er vært, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke lige benyttede lejligheden til at gå på scenen og trykke den af med et af tidens mest populære bands.
Sådan har prins Harry sikkert tænkt, da han forleden var vært ved en velgørenhedskoncert til fordel for børn og unge i det afrikanske land Lesotho. En række bands gav koncerter, mens pengene strømmede ind.
Og da populære Coldplay gik på scenen, måtte Harry op og hilse på. Efter en varm hilsen og et mandekram mellem prins Harry og Coldplays frontfigur, Chris Martin, gik bandet i gang. Og det var noget Harry kunne li'.
Da bandet spillede sit sidste nummer forlod Harry sin plads i salen og hoppede op på scenen for at trykke den af og sige tak til alle de medvirkende. Og at Coldplay står prinsens hjerte nært, blev klart under hans takketale. - Og tak til Coldplay, tusind tak. I har 'rocket' slottet, I har 'rocket' slottet, råbte prins Harry. Du kan se et galleri med prins Harry og Chris Martin i en varm omfavnelse over artiklen. Herunder kan du se et tv-klip fra Harrys optræden med Coldplay:

Sponsoreret indhold