Kendte24. maj 2016

Danske Elsebeth troede, hun chattede med prins Harry i timevis, men...

Ak og ve! Danske Elsebeth blev på det groveste snydt. Hun troede nemlig, at hun havde siddet i timevis og Facebook-chattet med selveste prins Harry. Men en dag var hans profil væk. - Jeg gik ud fra, det var Buckingham Palace, der havde opdaget prinsens udskejelser og sagt, 'Harry, du skal aldeles ikke sidde og trække vod efter venner på Facebook', fortæller Elsebeth
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland09/oktober/prins-harry1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Danske Elsebeth er lige dele sur og skuffet. I timevis troede hun nemlig, at hun sad og skrev Facebook-beskeder med selveste prins Harry. Men sandheden var desværre en anden, og nu har Elsbeth valgt at dele sin historie på Ekstra Bladets nationen for at advare andre.

Det lød måske lidt for godt til at være sandt. Alligevel troede danske Elsebeth, at det virkeligt var prins Harry, hun var blevet Facebook-venner med.

- Som mange andre er også jeg på Facebook, og for et par måneder siden havde jeg den store fornøjelse at blive venner med prins Harry af England. Snart efter vrimlede min væg med billeder og små film af prinsens aktiviteter, og ikke mindst billeder af hans mor, nu afdøde prinsesse Diana, som han mindedes i ny og næ, skriver Elsebeth på Ekstra Bladets nationen.

- Men pludseligt en dag var hans profil væk.

- Jeg gik ud fra, det var Buckingham Palace, der havde opdaget prinsens udskejelser og sagt, 'Harry, du skal aldeles ikke sidde og trække vod efter venner på Facebook', hvorefter profilen var blevet nedlagt, fortæller Elsebeth videre.

Men der gik ikke længe, så var prins Harrys profil – og altså tilsyneladende virkelighedens prins Harry – tilbage på Facebook. I hvert fald fik Elsebeth en ny venneanmodning på Facebook.

- Jeg tjekker altid en profil, inden jeg accepterer en ven, så jeg kiggede også på denne. Under det mærkelige navn stod der Prins Harry of Wales, og profilen var pyntet med billeder af prinsen og opråb fra kvinder: 'marry me'.

- Nå, tænkte jeg, Harry har altid været lidt af en rebel, så han lader sig åbenbart ikke diktere noget og har oprettet en profil i et dæknavn, så jeg accepterede ham som ven – igen.

- Onsdag den 18.5 havde jeg ham pludseligt på chatten, hvor han 'tilstod', han var prins Harry, og vi chattede hyggeligt i timevis, hvor han fortalte om sin militærkarriere, sin uddannelse og den fond, han oprettede i 2006 for at hjælpe forældreløse fattige, sårbare børn i Lesotho, fortæller Elsebeth på nationens side.

Men selv om prins Harry fortalte levende om sit liv, begyndte hun alligevel at blive mistænksom. For prins Harry begyndte at nævne en ”bror” ved navn prins Seeiso. Og det gav jo da ikke meget mening. Broderen hedder jo prins William.

- For prins Seeiso viste sig at være kulsort, og 'bror' er en betegnelse sorte kalder hinanden indbyrdes, hvorimod det er sjældent, at hvide mænd kalder sorte mænd deres bror, fortæller Elsebeth.

Trods mistanken chattede hun videre med sin prins – men få dage efter begyndte han pludselig at bede om penge til hans fond. Han bad Elsebeth om at overføre penge, for der manglede donationer til fattige og sårbare børn.

Det havde Elsebeth bestemt ikke tænkt sig at gøre.

Og siden har hun så ikke hørt fra ham Harry.

Og nu advarer hun så os andre fra ikke at hoppe på sådan et nummer.

Sponsoreret indhold