Hollywood3. februar 2017

Afsløring: Harry og Meghan bor nærmest sammen

Det er meget seriøst mellem prins Harry og skuespilleren Meghan Markle.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_meghan_1.jpg
 Foto: All Over

I sidste måned tog 32-årige prins Harry sin 35-årige kæreste, skuespilleren Meghan Markle, med på en romantisk ferie i Norge, hvor de kunne nyde fred og ro - og nordlys. Og det ser ud til, at parret også er klar til næste skridt i forholdet.

Harry og Meghan kan ikke undvære hinanden og den anden dag blev de spottet hånd i hånd på gaden i London, inden de nød en romantisk middag på i en privat klub i det vestlige London.

Og den britiske prins og skuespilleren, der især er kendt for sin rolle i advokatserien ”Suits”, er meget meget seriøse. Det var fælles venner, som præsenterede parret for hinanden sidste sommer, og nu er der nogle i vennekredsen, der afslører, at Meghan Markle nærmest er flyttet ind hos prins Harry i hans bolig ved Kensington Palace.

Desuden forventer alle, at de to turtelduer bliver forlovet til foråret.

- De har taget det næste skridt. De bor nærmest sammen. Hun laver mad til ham, han smutter ud for at træne, og de nyder bare al deres tid sammen. Jeg kan sagtens se dem være forlovet i løbet af foråret. Jeg ved det lyder vildt, når det er så hurtigt, men han er totalt forelsket i hende, og ingen af dem kan holde ud at være adskilt, siger en kilde tæt på til The Sun.

Se flere billeder af smukke Meghan Markle her:

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Sponsoreret indhold