Hollywood21. april 2016

Verden er i chok og sorg: Prince er død - blot 57 år

Den amerikanske musiker Prince er blevet fundet død i sit hjem i Minnesota blot få dage efter, at han blev hasteindlagt med influenza-lignende symptomer. Han blev blot 57 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/prince-tre-plader-jpg.jpg
 Foto: All Over

Verden har mistet en af sine helt store stjerner.

Den amerikanske musiker Prince er blevet fundet død i sit hjem i Minnesota. Dødsfaldet kommer blot få dage efter, at musikeren blev hasteindlagt med influenza-lignende symptomer.

Ifølge flere medier blev den 57-årige musiker fundet livløs i sit hjem i Paisley Park i Minnesota klokken 09.43 torsdag formiddag, og han blev erklæret død kort tid efter.

Det tragiske dødsfald kommer blot seks dage efter, at den talentfulde musiker blev indlagt med "influenza-lignende" symptomer.

Kort forinden hans død bekræftede lokalt politi ifølge nyhedsbureauet Reuters, at en person var fundet død på Princes ejendom. Politiet har imidlertid ikke bekræftet identiteten på den omkomne. Dog har Princes manager ifølge nyhedsbureauet AP bekræftet, at der er tale om den 57-årige musiker.

Den tragiske nyhed har udløst chok og sorg over hele verden, og det vælter lige nu ind med hilsner og kondolencer til den talentfulde musiker.

Prince, hvis fulde navn er Prince Rogers Nelson, betragtes som en af de mest indflydelsesrige musikere inden for pop og soulgenren. Han har vundet syv Grammy Awards, en Golden Globe og en Academy Award. Han blev indsat i det prestigefyldte Rock and Roll Hall of Fame i 2004.

I sidste uge rapporterede det amerikanske magasin People, at Princes privatfly fredag morgen måtte nødlande, fordi den 57-årige verdensstjerne fik et ildebefindende og måtte hastes til hospitalet.

Sangerens repræsentant oplyste på det tidspunkt til People, at det skyldtes en alvorlig omgang influenza, som sangeren havde kæmpet med i flere uger.

Næste dag optrådte Prince ved en koncert, hvor han forsikrede sine fans om, at han havde det fint, skriver TMZ.

Nyhedssitet er kendt for at have gode kilder inden for den amerikanske underholdningsbranche. TMZ var også de første til at meddele, at Michael Jackson var død.

/ritzau/

Se billeder fra Princes liv og død her:

Sponsoreret indhold