Hollywood23. oktober 2015

Prince antyder, at Michael Jackson ikke er hans biologiske far

Mange har spekuleret på det, og nu lader det til, at Prince selv hentyder til, at Michael Jackson ikke er hans biologiske far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_jackson_prince_jackson.jpg
 All Over

Michael Jacksons søn, Prince Jackson, ser ud til at afsløre, hvad mange fans længe har diskuteret, nemlig at han ikke er poplegendens biologiske søn.

Det gør han på Twitter, hvor han har svaret på et tweet fra en bruger, der beder Prince om at indrømme, hvordan det i virkeligheden hænger sammen med generne.

- Alle ved, du er en Rowe-Klein og IKKE en Jackson! I burde alle sammen stoppe med jeres fælles, falske front og være ærlige, skriver Twitter-brugeren @akrone6.

Prince Jackson har valgt at svare på tweetet, og det er hans svar, der bliver tolket som en antydning af, at rygterne taler sandt. Han skriver:

- "Pagtens blog er tykkere end vandet i livmoderen". Jeg blev opfostret af min far sammen med min bror og søster.

"The blood of the covenant is thicker than the water of the womb" I was raised by my dad with my brother and sister. https://t.co/0Ofs2vrnZs

— Prince Jackson (@princemjjjaxon) 6. oktober 2015

Michael Jacksons børn har i årevis været genstand for den slags spekulationer, og mens det er blevet fastslået, at Debbie Rowe er mor til Prince og Paris, har der været tvivl om, hvorvidt Michael Jackson var den biologiske far til sine tre børn (Prince, Paris og Blanket).

Det faktum fastholdt "Kongen af pop" selv til sin død, men der har hele tiden floreret rygter om, at det i virkeligheden er Michael Jacksons hudlæg Dr. Arnie Kleins blod, der løber i deres årer. Det har Klein ifølge websitet Gossip Cop selv antydet, da han i 2013 delte et billede på Facebook, hvor han sammenlignede Prince Jackson med billedet på sit gamle kørekort.

En anden ven af Michael Jackson, Jason Pfeiffer, har også påstået, at Michael ikke er Prince og Paris' biologiske far. Han forklarede i 2013, at Michael selv havde fortalt ham det.

- En dag da talte vi om hans børn og Debbie Rowe (børnenes mor, red.), sagde han bare ligeud, at hans børns far faktisk var Mark (Lester, engelsk skuespiller, red.), siger Jason Pfeiffer i et interview med Mirror.

- Michael sagde roligt: "Min ven Mark har doneret sæden". Det kom helt bag på mig, men jeg tæntke ikke på at stille flere spørgsmål om proceduren. Han så stolt ud, da han overbragte nyhederne.

Om Michael Jackson er Prince Jacksons biologiske far eller ej, lader i hvert fald ikke til at betyde noget for Prince selv, som helt sikkert ser poplegenden som sin far.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold