Popdronningen Madonna fylder 60 år

Madonna har rundet de seks årtier.

Madonna har rundet de seks årtier.

(Foto: All Over Press)

Nu kan hun snart ikke løbe fra det længere.

I dag - torsdag den 16. august - er popsangerinden over dem alle, Madonna, officielt en ældre kvinde. Hun bliver 60 år og rammer dermed en ny milepæl i livet.

I årevis har hun ellers forsøgt at kæmpe imod alderen med plastikkirurgi, indsprøjtninger og træning. Alligevel står det klart, at hun ikke længere kan kæmpe mod tyngdekraften.

Madonna, der bærer det borgerlige navn Madonna Louise Ciccone, ligner dog ikke en, der har tænkt sig at sætte sig ned i en gyngestol med krydsord eller sudoku. I stedet holder hun sig beskæftiget med at være model i alverdens blade.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Madonna.

I de tidligere 1990’ere var Madonna stærkt inspireret af 1930’erne, men altid med et tvist. Sådan var outfittet på ”Blonde Ambition Tour”, når hun optrådte med ”Vogue”. (Foto: All Over Press)

Sexet 60-årig

Hun er lige nu på forsiden af den italienske udgave af modemagasinet Vogue, og her ligner hun da også alt andet end en bedstemor.

I stedet oser hun som altid af sex, men hun kan ikke skjule sine mange plastikkirurgiske indgreb og indsprøjtninger. Men det passer på en måde til hende – Madonna har gjort det til sit look.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Madonna, Katy Perry, Donatella Versace.

Tre divaer på stribe. Alle vil gerne ses med Madonna. Her er hun flankeret af veninderne 33-årige Katy Perry og 63-årige Donatella Versace. (Foto: All Over Press)

Karrieren kører også fortsat på skinner.

I januar 2018 meddelte hun, at hun arbejder på sit album nummer 14, der snart ventes færdigt. Det kommer i kølvandet utallige succeser op gennem tiden.

Så sent som i 2012 var hun hovednavnet til Super Bowl-showet i USA, men hendes seneste nummer 1-single i hjemlandet USA skal man dog tilbage til år 2000 for at finde. Det var med sangen ”Music”.

Ung fyr

Popdronningen har hamret kløerne i adskillige mænd gennem årene. Lige nu dater hun den unge 31-årige model Kevin Sampaio, og han er bestemt ikke den eneste i rækken.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Madonna og Guy Ritchie.

Madonnas længste ægteskab var med 49-årige Guy Ritchie, som hun var smedet sammen med fra 2000 til 2008. Fra 1985 til 1989 var hun desuden gift med Sean Penn. (Foto: All Over Press)

Det lader til, at Madonna i disse år har det bedre med at se unge fyre, og det seneste ægteskab skal vi helt tilbage til 00’erne for at finde. Det var naturligvis den britiske instruktør Guy Ritchie, som hun var gift med fra 2000 indtil 2008.

Madonna har hele seks børn.

21-årige Lourdes, som hun fik med sin 1990’er-kæreste Carlos Leon.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Madonnas datter Lourdes.

Lourdes kan ikke løbe fra, at hun er Madonnas datter. (Foto: All Over Press)

17-årige Rocco Ritchie har hun med Guy Ritchie – og de har også adoptivbørnene 12-årige David og 12-årige Mercy.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Madonna, David og Mercy.

Med børnene David og Mercy. (Foto: All Over Press)

De nu femårige piger Stelle og Estere har hun alene adopteret fra det afrikanske land Malawi.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De to yngste i popdronningens børneflok – døtrene Stelle og Estere.

De to yngste i popdronningens børneflok – døtrene Stelle og Estere. (Foto: All Over Press)

Forholdet til sønnen Rocco har været yderst anstrengt, fordi teenagesønnen hellere ville bo med sin far i England end hos sin mor i USA.

Madonna tabte kampen om forældremyndigheden.

Se endnu flere billeder fra Madonnas lange karriere i galleriet herunder:

Galleri: Madonna fylder 60 år

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close