Hollywood22. februar 2016

Ulykkelige Madonna savner sin søn

Madonna kæmper for sin 15-årige søn Rocco, der hellere vil være sammen med sin far, Guy Ritchie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/madonna-glasgow.jpg
 Foto: All Over

Det er en hjerteskærende omgang for 57-årige Madonna, der er midt i en kamp om forældremyndigheden over 15-årige Rocco, som, hun har med sin eksmand, filminstruktøren Guy Ritchie.

Rocco valgte selv at forlade Madonnas verdensturne i december sidste år efter at have været i skænderier med sin mor for i stedet at tage til London og bo ved sin far og hans familie, da han var træt af turnelivet med Madonna.

Siden da har Madonna lagt flere ting ud på sociale medier, hvor hun viser, at hun virkelig savner sin søn, men det har ikke fået Rocco til at vende tilbage til sin mor, og han er fast besluttet på at blive hos sin far i London. Derfor er der nu gang i en kamp om forældremyndigheden.

Hun har lige delt dette billede af Rocco på instagram, hvor hun skriver, at hun savner ham utroligt meget.

I miss this boy so full of life so fullof@ove! I hope we see that Leo Sun soon. The light is blinding!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Feb 21, 2016 at 10:34pm PST

15-årige Rocco bor nu ved sin 47-årige far Guy Ritchie og hans kone Jacqui Ainsley og deres tre fælles børn, og han nægter at tage tilbage til USA for at være sammen med sin mor, selv om det var meningen, at han skulle være tilbage i skole i starten af januar. Derfor er det hele nu kørt op i en spids og forældrene kæmper om, hvem der skal have teenageren.

Se billeder af Rocco Ritchie her:

Rocco Ritchie

Sponsoreret indhold