Hollywood28. november 2017

Madonna - helt nøgen og kun lige fyldt 18

En håndfuld pikante billeder af den splitternøgne popdronning Madonna kommer under hammeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/madonna-2-28112017.jpg

Vi skal jo alle have smør på brødet, og før vi får gang i karrieren, kan det jo blive småt med penge, så vi må ty til mindre attråværdige jobs for at få til dagen og vejen.

Selv popdronningen Madonna har prøvet at mangle penge.

I dag er hun god for 3,6 milliarder kroner og er nummer 32 på finansmagasinet Forbes' liste over de rigeste kvinder i USA, der har skabt deres egen formue.

Kun talkshowdroningen Oprah Winfrey overgår Madonna fra underholdningsverdenen med en formue på 18 milliarder kroner - derudover er de andre højere placerede kvinder alle fra den mere traditionelle del af erhvervslivet.

Men da Madonna Louise Ciccone, som er hendes fødenavn, var ung og sulten og bare 18 år og forfulgte en karriere som danser, var det småt med jobs, og så udnyttede hun sin smukke krop og tjente på den måde sine penge.

Hun lod sig fotografere splitternøgen i et dansestudie af fotografen Cecil I. Taylor.

Billederne er taget i hendes fødestat Michigan.

Og det var før, man havde tænkt på Brazilian Wax, så billederne er temmelig 'naturlige'.

Og nu er 108 af billederne sat til salg hos gottahaverockandroll.com, hvor billederne er vurderet til at opnå hammerslag på priser mellem 800 og 1.200 dollars stykket.

For den pris får du negativerne og copyright-rettighederne med i købet.

Auktionen løber nogle dage endnu, så du kan stadig nå at byde på gottahaverockandroll.com, hvis du vil have et helt specielt Madonna-minde i julegave.

I galleriet neden for kan du se fem af de billeder, der er til salg. Det er de første fem fotos, der er på auktion, men for at du ikke skal føle dig snydt har vi smidt to-tre håndfulde andre nøgenbilleder ind af popdronningen.

Madonna fotograferet som 18-årig, 28112017

Sponsoreret indhold