Hollywood4. august 2017

Politiet frikender Bieber efter fotografpåkørsel

Justin Bieber kan endelig ånde lettet op, efter han i sidste uge ramte en paparazzifotograf
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.23684935.jpg
 Foto: All Over

I sidste uge ramte Justin Bieber en fotograf med sin bil, men nu kan popstjernen ånde lettet op.

Politiet har nemlig lukket sagen mod ham med konklusionen, at han ikke havde gjort noget galt.

Det skriver US Weekly.

Politiet har besluttet, at hverken Justin Bieber eller fotografen har skyld i ulykken. Bieber fordi han blev blændet af de mange fotografer, der tog billeder af ham, da han forlod sin kirke i Beverly Hills.

Fotografen, der blev ramt, Maurice Lamont, var efter ulykken også ude og sige, at Justin ikke havde gjort noget galt.

- Han er en god dreng. Jeg tror, at bilen var lidt for stor for ham, for der er ingen mulighed for, at han kunne se ud af bilen på grund af den vinkel, som bilen var i. Han kom ud, han var omsorgsfuld. Han er en god dreng. Uheld sker, fortalte Lamont på Instagram.

Episoden med Bieber og fotografen onsdag aften i sidste uge klokken 21.30, da Justin forlod sin kirke i Beverly Hills.

Bieber kørte i sin pickup-truck, da en sværm af paparazzifotografer omringede hans bil. Efter Bieber havde ramt fotografen forlod han sin bil for at se til fotografen og for at afvente politi- og ambulancefolk.

Biebers uheld kom bare få dage efter, at han havde aflyst resten af sin "Purpose World Tour". Han havde ellers 14 koncerter tilbage, men det eneste hans fans fik var altså en lang næse.

- Justin elsker sin fans og han hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse under "The Purpose World Tour" de sidste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt den oplevelse med hans hold og ansatte i over 150 succesfulde shows på tværs af seks kontinenter, stod der i den pressemeddelelse, der blev udsendt i forbindet med aflysningen.

Efterfølgende undskyldte Justin personligt over for sine mange fans.

- Jeg elsker jer, og jeg synes I seje. Undskyld for alle der føler sig skuffede og forrådte. Og ha’ en god dag, sagde Justin kort efter aflysningen, da en fotograf fangede ham i Los Angeles. Det er ikke første gang, at Justin Bieber er på kant med loven. Hans synderegister tæller blandt andet: Modsætning af anholdelse, kørsel i påvirket tilstand, hushærværk og overfald på paparazzi-fotografer. Hans lange synderegister var blandt andet årsagen til, at Bieber ikke kunne få lov til at give koncerter i Kina i forbindelse med sin seneste turné. - Justin Bieber er talentfuld, men han er også en kontroversiel udenlandsk sanger, lyder det i en officiel udtalelse tidligere på ugen. Han været flere gange været involveret i dårlig opførsel under sine besøg i Kina, hvilket skabte utilfredshed blandt offentligheden, skrev de kinesiske myndigheder i et svar til en fan, der undrede sig over sangerens fravær i landet.

Du kan se ALLE billederne fra uheldet i galleriet herunder

Justin Bieber rammer paparazzifotograf med sin bil - juli 2017

Sponsoreret indhold