Hollywood3. september 2014

Nu igen: Justin Bieber anholdt for vold og vanvidskørsel

Sangerens straffeattest vokser og vokser efter endnu en skandale
https://imgix.seoghoer.dk/media/92b590cd228447b492a9fd90ab8bc194.jpg
 Foto: AOPModsætning af anholdelse, kørsel i påvirket tilstand, hushærværk og overfald på paparazzi-fotografer. Skandalesangeren Justin Biebers straffeattest er ved at være lige så lang som antallet af knuste pigehjerter, og nu er ballade-Bieber endnu en gang anholdt - denne gang for vold og vanvidskørsel.

Seneste episode fandt sted i weekenden i Biebers hjemby Stratford, Canada, hvor "Baby"-sangeren var på romantisk ophold med on-off kæresten, sangerinden Selena Gomez. Her førte en kollision mellem en ATV og en minivan til et "fysisk skænderi" mellem Bieber og minivanens chauffør. Det fortæller Biebers advokat Brian H. Greenspan til magasinet People fra en netop offentliggjort pressemeddelelse.

- Justin Bieber og Selena Gomez slappede fredfyldt af i Stratford, men blev desværre forstyrret af paparazzierne. Denne episode har desværre resulteret i anklager om farlig kørsel og overfald, siger advokaten og understreger, at Bieber denne gang har været yderst samarbejdsvillig med politiet:

LÆS OGSÅ: Sådan får du Justin Bieber til at følge dig

LÆS OGSÅ: Justin Bieber vil i seng med fan

LÆS OGSÅ: Medie: Stofferne flyder hos Bieber

- Mr. Bieber og Ms. Gomez har samarbejdet fuldt ud med politiet i efterforskningen. Vi håber, at dette kan blive løst hurtigst muligt.

Efter episoden gik Bieber selv ind på den lokale politistation, hvor han blev arresteret. Han blev dog hurtigt løsladt igen med løfte om at møde op i retten 29. september, siger en talsmand for politimyndighederne.

Biebers advokater lægger hele skyldsspørgsmålet over på føreren af paparazzi-bilen.

- Justin bliver ligesom mange andre kendte konstant chikaneret af fotografer. Hændelser som disse kan blive meget farlige, siger Biebers anden advokat, Roy Black.
Ifølge politiet var der ingen skader efter kollisionen, men kunne endnu ikke sige, om der var skader fra den efterfølgende verbale og fysiske konfrontation mellem Bieber og paparazzi-chaufføren.

Den 20-årige barnestjerne erkendte tidligere i år at have kørt hasarderet i Miami, USA. Det kostede ham dengang 275.000 kroner og et kursus i vredeshåndtering.

Newspaq

Sponsoreret indhold