Se ALLE billederne: Justin Bieber kører paparazzi ned

Justin Bieber ramte den 26. juli 2017 en paparazzifotograf med sin bil. Efterfølgende gik stjernen ud for at se, hvordan fotografen havde det.

Justin Bieber ramte den 26. juli 2017 en paparazzifotograf med sin bil. Efterfølgende gik stjernen ud for at se, hvordan fotografen havde det.

Foto: All Over

Justin Bieber kom endnu en gang i problemer, da han i går ramte en paparazzifotograf med sin bil. 

Det skriver The Hollywood Reporter

Episoden skete i går aftes klokken 21.30, da Justin forlod en kirke i Beverly Hills.

Bieber kørte i sin pickup-truck, da en sværm af paparazzifotografer omringede hans bil. Øjenvidner fortæller, at efter Bieber havde ramt fotografen, forlod han sin bil for at se, hvordan manden havde det. 

Du kan se alle billederne herunder

Artiklen fortsætter efter galleriet

Justin Bieber rammer paparazzifotograf med sin bil - juli 2017

Biebers uheld kommer bare få dage efter, at han har aflyst resten af sin "Purpose World Tour". Han havde ellers 14 koncerter tilbage, men det eneste hans fans fik var altså en lang næse. 

- Justin elsker sin fans og han hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse under "The Purpose World Tour" de sidste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt den oplevelse med hans hold og ansatte i over 150 succesfulde shows på tværs af seks kontinenter, stod der i den pressemeddelelse, der blev udsendt i forbindet med aflysningen

Efterfølgende undskyldte Justin personligt over for sine mange fans

- Jeg elsker jer, og jeg synes I seje. Undskyld for alle der føler sig skuffede og forrådte. Og ha’ en god dag, sagde Justin forleden, da en fotograf fangede ham i Los Angeles
Det er ikke første gang, at Justin Bieber er på kant med loven. Hans synderegister tæller blandt andet: Modsætning af anholdelse, kørsel i påvirket tilstand, hushærværk og overfald på paparazzi-fotografer. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close