Politiet tilkaldt: Pete Davidson delte selvmordsbrev på sin instagram-profil

(Foto: MEGA)

Politiet i New York bekræfter, at de lørdag morgen opsøgte Pete Davidson for at sikre sig, at den 25-årige komiker og skuespiller var okay.

Kort forinden havde Pete Davidson nemlig delt et bekymrende opslag på sin instagram-profil, hvori han antydede, at han ikke længere ønskede at leve. Kort efter han havde delt sit opslag, slettede han hele sin profil.

Det skriver det amerikanske medie New York Times.

Politiet i New York kunne dog oplyse, at den 25-årige ”Saturday Night Live”-stjerne efter omstændighederne har det godt, og at han befandt sig på sin arbejdsplads på 30 Rockefeller, da det lykkedes dem at finde ham.

I det nu slettede opslag skrev Pete Davidson:

- Jeg gør mit bedste for at blive her hos jer, men jeg ved ærlig talt ikke, hvor længe jeg kan holde til det. Alt jeg har forsøgt, har været at hjælpe folk. Husk på, at det var det, jeg fortalte, skrev Pete Davidson.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det nu slettede opslag på instagram. Foto: Instagram

De bekymrende ord fik straks flere af Pete Davidsons over to millioner følgere til at sende varmende ord i retning mod den unge stjerne, der i længere tid har kæmpet med psykiske problemer.

Også flere kendte gav udtryk for, at de støtter Pete Davidson - blandt andre Nicki Minaj og Jada Pinkett Smith.

Pete Davidson har talt åbent om at kæmpe med personlighedsforstyrrelsen borderline, og at han som følge af den ofte har svært ved at kunne rumme sine følelser.

Omkring en time inden han delte de bekymrende ord, havde han på instagram rost Kanye West, efter rapperen for nylig fortalte om sine psykiske udfordringer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pete Davidson og Ariana Grande, mens de stadig var sammen. Foto: MEGA

Tilbage i oktober måned brød Ariana Grande og Pete Davidson deres forlovelse, hvor Ariana var så generøs at returnere den svinedyre ring, som han havde købt til hende.

Pete Davidson har sidenhen fortalt, at han har kæmpet med selvmordstanker i kølvandet på bruddet – blandt andet fordi han oplevede, at han blev udsat for en ondsindet hetz.

Se videoen herunder: Ariana Grande og Pete Davidson fotograferet sammen i New York 18. august 2018, mens de stadig var sammen. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close