Hollywood 8. april 2014

Peaches Geldofs sidste interview: Jeg vil aldrig svigte mine drenge

Bob Geldofs datter efterlader sig to små sønner
Af af
Den nu afdøde Peaches Geldof sammen med en af sine to sønner, der i dag er henholdsvis 10 og 20 måneder
Den nu afdøde Peaches Geldof sammen med en af sine to sønner, der i dag er henholdsvis 10 og 20 måneder
Foto: AOP
Ikke engang en måned før sin alt for tidlige død fortalte Peaches Geldof om, hvor meget hendes to sønner Astala og Phaedra betød for hende, og at hun aldrig ville svigte dem.

I interviewet, der blev bragt i marts-nummeret af magasinet 'Mother and Baby', fortalte Peaches Geldof, at hendes to sønner på i dag 20 og 10 måneder vendte op og ned på TV-værten og modellens liv og gav hende en længe ventet ro.
Den nu afdøde Peaches Geldof sammen med en af sine to sønner (Foto: AOP)


Hun svor i interviewet, at hun altid ville være der for dem. Men mandag den 7. april blev Peaches Geldof fundet død i en lejlighed nær Wrotham, Kent, i England, kort efter klokken halv to om eftermiddagen.

LÆS OGSÅ: Tragedie: Peaches Geldof fundet død

Dagen efter spekuleres der stadig i, hvorfor datteren af den legendariske sanger Bob Geldof døde - en obduktion vil i morgen, onsdag, blive foretaget. Myndighederne har ifølge britiske medier slået fast, at der ikke umiddelbart er tegn på hverken selvmord eller en overdosis narkotika, ligesom de også har udelukket, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

Familien til den unge Peaches udsendte en meddelelse mandag aften - mindre end et halvt døgn efter at de havde fået besked om, at den 25-årige kvinde og mor til to var død..

I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykte faren Bob Geldof ifølge Daily Mail:
Billedet her viser Sir Bob Geldof sammen med sine døtre Pixie (højre) og Peaches (venstre) i 2003. Mandag blev2 5-årige Peaches fundet død (Foto: AOP).


- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof kom sig aldrig over moderens død

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.

Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, har udtalt sig i kølvandet på Peaches alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.


Sponsoreret indhold