Peaches Geldof kom sig aldrig over moderens overdosis

Peaches Geldof blev kun 25 år. Til venstre ses hun med sin mor, Paula Yates, da Peaches var lille.

Peaches Geldof blev kun 25 år. Til venstre ses hun med sin mor, Paula Yates, da Peaches var lille.

Foto: All OverI skrivende stund vides det stadig ikke, hvad der var skyld i modellen og TV-værten Peaches Geldofs tragiske død i går, mandag.

Følgende ved vi: Hun blev fundet død i sit hjem i England, og dødsfaldet beskrives som tragisk og pludseligt. Men om der er tale om et selvmord, har ikke været hverken be- eller afkræftet.

Gætterierne er dog mange. Et faktum er det i hvert fald, at Peaches aldrig rigtig kom sig over tabet af sin elskede mor, Paula Yates.

LÆS OGSÅ: De kendte sørger - hvil i fred, Peaches

Yates døde i år 2000, da Peaches Geldof var blot 11 år gammel. TV-personligheden tog livet af sig selv ved et uheld - menes det - da hun skød for meget heroin ind i årerne i en overdosis.

Konspirationsteoretikere vil nok mene, at 25-årige Peaches, som var mor til to helt små børn på et og to år, havde en fornyet krise over at mangle sin elskede mor i sit liv - og at selvmord forårsagede hendes død.

Dagen før Peaches blev fundet død, lagde hun et billede af sig selv som lille i armene på mor Paula op på Twitter med teksten "Me and mom".

Det skulle ironisk nok blive hendes sidste ageren på de sociale medier nogensinde.

Nu er der kun tilbage at afvente, hvad retsmedicinerne kan fastslå som dødsårsag.

Seoghør.dk følger sagen ...

LÆS OGSÅ: Bob Geldofs model-datter død

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close