Hollywood 7. april 2014

De kendte sørger: - Hvil i fred, Peaches

Det vælter ind med varme ord til Geldof-familien
Af af
Foto: AOPKendte over hele verden sender i disse minutter virtuelle kondolencer i retning mod familien Geldof, efter det mandag kom frem, at den kun 25-årige Peaches Geldof, datter af legendariske Bob Geldof, er død.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof fundet død under mystiske omstændigheder

Peaches Geldof blev fundet livløs i en lejlighed nær Wrotham, Kent, i England, kort efter klokken halv to om eftermiddagen. Mandag aften havde de britiske myndigheder endnu ikke kommet med nogen bud på, hvad dødsårsagen er.

Twitter og Facebook er til gengæld blevet oversvømmet med hilsner til den afdøde model og TV-vært, der privat var gift med musikeren Thomas Cohen og havde to sønner Astala (20 måneder) og Phaedra (10 måneder).
Stjerner som blandt andre Simon Cowell, Boris Becker, Jamie Oliver og Sharon Osbourne har udtrykt deres store sorg over Peaches Geldofs alt for tidlige død.

Også familien har bragt en meddelelse.

I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykker faren Bob Geldof ifølge Daily Mail:

- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

LÆS OGSÅ: Bob Geldof i chok og sorg efter datterens alt for tidlige død

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.

Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, har udtalt sig i kølvandet på Peaches alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Sponsoreret indhold