Hollywood 10. juni 2018

Paul McCartney overraskede pubgæster med koncert

Beatles-ikonet Paul McCartney spillede pludselig op til dans
Foto: All Over Press
Man skulle helt klart have været i Liverpool lørdag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nærmere bestemt på pubben "Philharmonic Dining Rooms". For her fik gæsterne lørdag aften en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Selveste Sir Paul McCartney var pludselig på scenen og gav et sæt med medlemer af sit band. Det tidligere Beatles-medlem var dermed tilbage i havnebyen, hvor det hele begyndte for mere end 50 år siden. Det var McCartneys landsmand, James Corden, der havde lokket Paul McCartney tilbage til åstedet.
Corden er vært på TV-selskabet CBS' "The Late Late Show", og det mest populære indslag i showet er det såkaldte Carpool Karaoke, hvor kendte sangere, sangerinder og bands får et lift i bil af Corden og giver ofte meget festlige versioner af deres egne numre. Så vi må formode, at Paul McCartney er på passagersædet i Cordens bil i en fremtidig udgave af "The Late Late Show". Inden McCartneys surprise-optræden lørdag aften var Sir Paul og James Corden blevet set ved flere Beatles-fikspunkter i Liverpool i løbet af lørdagen. De var blandt andet blevet set ved statuen af "The Beatles" i Liverpool, ved Paul McCartneys barndomshjem på Forthlin Road nummer 20 samt ved rundkørslen på Penny Lane, der nævnes i sangen af samme navn. Herunder kan du se et tweet, hvor en smilende Sir Paul og James Corden laver en selfie ved Beatles-statuen.
Men det var gæsterne på Philharmonic Dining Rooms, der fik den største oplevelse.
Avisen Liverpool Echo fortæller, at billetter til arrangementet blev solgt til lokale Liverpool-borgere, og at de først blev sat til salg i går med den kryptiske oplysning, at "en global superstjerne ville give en hemmelig koncert". De heldige, der sikrede sig en billet, fik en uforglemmelig aften. Og som om den hemmelige koncert ikke er nok, hersker der nu mystik om, hvorvidt Paul McCartney er på vej med en eller anden form for offentlig udmelding af musikalsk art.
Hvor der før var et profilfoto på hans Twitterprofil er der nu kun et hvidt felt, og alle hans Instagram-fotos er forsvundet, hvilket kan indikere, at der er noget i gære. Han skal have arbejdet på et nyt album i nogen tid, men der har også været rygter om en helt speciel Beatles-udgivelse for at fejre 50-året for udgivelsen af det ikoniske "The White Album".

Sponsoreret indhold