Hollywood25. maj 2017

Se fotos: Paris Hilton hygger med ”verdens frækkeste forbryder”

Paris Hilton var i godt selskab, da hun forleden ankom til en Cannes-fest i det sydfranske paradis. Den 36-årige skønhed hyggede sig således med modellen Jemery Meeks, der som bekendt blev berømt, da et forbryderfoto af ham gik verden rundt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.8840091d.jpg
 (Foto: All Over)

Hun har altid været lidt af en rebel, der ikke går af vejen for at lave lidt ballade.

Og det ser da også ud til, at den 36-årige hotelarving Paris Hilton er kommet i rette selskab, hvad det angår.

Forleden hyggede Paris Hilton sig således med Jeremy Meeks – den amerikanske fyr, der som bekendt kom på alles læber tilbage i sommeren 2014, da hans forbryder-foto gik viralt.

Mange mente, at Jeremy Meeks var ”frækkere end politiet tillader”, og da han var færdig med at ruske tremmer, ventede der da også en modelkontrakt – og et nyt liv i sus og dus.

Nu er den tidligere forbryder så kommet i fint selskab under dette års Cannes-festival. Her deltog han forleden i den tyske designer Philipp Pleins modefest – og her fik han altså følgeskab af Paris Hilton.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiken.

I februar 2015 blev Jeremy Meeks idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse – året forinden var han blevet anholdt, hvor han fik taget det obligatoriske forbryderfoto.

Stockton Police Departments valgte at lægge forbryderfotoet af Jeremy Meeks på Facebook – og så gik det ellers stærkt. Mange kvinder var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

Samme holdning havde flere modelbureauer, og i dag kører karrieren altså på skinner for Jeremy Meeks.

Du kan se billeder af ham sammen med Paris Hilton i galleriet herunder:

Jeremy Meeks og Paris Hilton i Cannes, maj 2017

Sponsoreret indhold