Hollywood11. oktober 2014

Paltrow til Obama: Du er så hamrende lækker

Præsidenten gør skuespillerinden helt rundt på gulvet
Gwyneth Paltrow er stof fan af Obama
Gwyneth Paltrow er stof fan af Obama
 Foto: AOPHun er vant til at lære adskillige replikker at kende udenad, og hun har endda vundet en Oscar-statuette for sine talenter.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow sagsøgt for ordplagiat

Men skuespillerinden Gwyneth Paltrow kunne slet ikke sætte to sætninger sammen, da hun skulle holde en tale for USAs præsident Barack Obama torsdag aften, beretter det politiske magasin Politico.

- Du er så lækker, at jeg slet ikke kan tale ordentligt, sagde Paltrow foran de 200 fremmødte.

Skuespillerinden var vært for et kampagnearrangement, som blev afholdt i hendes baghave i forbindelse med det forestående midtvejsvalg i november.

LÆS OGSÅ: Obama drillede dansker på besøg i Det Hvide Hus

Paltrow betegner sig selv som Obamas største fan, og under talen beskrev hun også præsidenten som en kæmpe innovativ inspirationskilde og rollemodel i samfundet.

- Det ville være fantastisk, hvis vi kunne give præsidenten alt det, han har brug for i hans kamp for at føre sine politik igennem, lød de rosende ord.

Også Obama selv var på talerstolen i Paltrows baghave, hvor han blandt andet talte om hærgende ebola-epidemi.

- Jeg vil gerne forsikre alle om, at sandsynligheden for en epidemi her i USA er meget lille. Men lige nu er der en humanitær krise i Vestafrika, hvor børn på Apple og Moses' alder dør alene på gaden, sagde præsidenten og refererede til Paltrows to børn.

LÆS OGSÅ: Beyoncé: Intim med Obama

Billetpriserne til det eksklusive arrangement var på mellem 1000 til 32.400 dollar. Pengene skal gå til fordel for Obamas parti Demokraterne, så de i midtvalget kan slå Republikanerne.

Med til arrangement var også skuespillerinden Julia Roberts.

Sponsoreret indhold