Hollywood25. august 2014

Gwyneth Paltrow sagsøgt for ordplagiat

Filmstjernen hevet i retten
Gwyneth Paltrow er hevet i retten
Gwyneth Paltrow er hevet i retten
 Foto: AOPUd over at skulle ordne de juridiske skilsmissepapirer efter bruddet med gemalen Chris Martin, skal den Oscarvindende skuespillerinde Gwyneth Paltrow endnu en gang i kontakt med retsinstansen.

Skuespillerinden har livsstilsbloggen "Goop", der nu er blevet sagsøgt for krænkelse af ophavsretten for at bruge sundhedsforfatterens Charles Paltkins professionelle alias "Kost-detektiven." (Diet-detective, red.). Platkins advokat William Samuels indgiver plagiatklagen til US District Court i New York på onsdag, skriver RadarOnline.com.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow svines til på nettet

LÆS OGSÅ: Chris Martin: Derfor skal vi skilles

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow er skræmmende tynd

Platkin opdagede plagiatet, da han læste Paltrows artikel fra den 18. juli, hvori hun bruger ordet og søger nu om økonomisk kompensation for navneplagiatet og om at få Paltrow til helt at droppe brugen af navnet "Diet-Detective" fremover. Platkin har nemlig brugt betegnelsen "Diet Detective" i sine bøger siden 2008 og har ejet varemærket siden 2004.

Han har siden plagiatopdagelsen anmodet "Goop" om at fjerne det krænkede indhold fra internettet, men alle hans henvendelser er blevet ignoreret, og derfor går han nu rettens vej.

Gwyneth Paltrow har endnu ikke udtalt sig i sagen.

Tidligere i år åbnede Paltrows skuespillerindekollega Blake Livery også livsstilsblog. Den er af kritikere blevet rost i forhold til Paltrows blog, der er blevet beskyldt for at være for fanatisk og urealistisk for almindelige mennesker.

Newspaq


Sponsoreret indhold