Nyheder 2. oktober 2014

Obama drillede dansker på besøg i Det Hvide Hus

Den amerikanske præsident er en sjov mand
Af af
Obama holdt fest for danske Jimmy Nielsen i går
Obama holdt fest for danske Jimmy Nielsen i går
Foto: AOP

Det er meget få danskere, der bliver inviteret til fest hos en amerikansk præsident. Så derfor var det en helt speciel dag for Jimmy Nielsen i går. Den mangeårige AaB-målmand vandt sidste år mesterskabet i den amerikanske fodboldliga MLS med sin klub, Sporting Kansas City.LÆS OGSÅ: Fantastisk foto: Lille dreng er IKKE imponeret over at møde præsidentenSom traditionen foreskriver, havde Barack Obama derfor inviteret holdet til fest i Det Hvide Hus. Præsidenten gjorde sig dog morsomt bemærket på danskerens bekostning, fordi han har medvirket i en balletforestilling- Seth Sinovic (forsvarsspiller, red.), assitenttræner Kerry Zavagnin og målmand Jimmy Nielsen fik debut i Kansas City Balletten sidste år. Det er imponerende. De tog trofæet med på scenen for at aflede publikums opmærksomhed fra deres begrænsede ballet-evner, sagde Obama blandt andet i sin tale til holdet.

Man forstår, at Jimmy Nielsen muligvis havde svært ved at tro sine egne øjne i går (Foto: AOP)LÆS OGSÅ: Hør Obama hylde VM-helteHerunder kan du se, hvordan det så ud, da Jimmy Nielsen trænede op til at være med i 'Nøddeknækkeren'

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den dannske målmand har nu indstillet sin aktive fodboldkarriere. I dag er han træner for Oklahoma City Energy. Jimmy Nielsen spillede i AaB fra 1995 til 2007. Han fik 398 kampe for nordjyderne.

Sponsoreret indhold