Nyheder2. oktober 2014

Obama drillede dansker på besøg i Det Hvide Hus

Den amerikanske præsident er en sjov mand
Af af
Obama holdt fest for danske Jimmy Nielsen i går
Obama holdt fest for danske Jimmy Nielsen i går
 Foto: AOPDet er meget få danskere, der bliver inviteret til fest hos en amerikansk præsident. Så derfor var det en helt speciel dag for Jimmy Nielsen i går. Den mangeårige AaB-målmand vandt sidste år mesterskabet i den amerikanske fodboldliga MLS med sin klub, Sporting Kansas City.

LÆS OGSÅ: Fantastisk foto: Lille dreng er IKKE imponeret over at møde præsidenten

Som traditionen foreskriver, havde Barack Obama derfor inviteret holdet til fest i Det Hvide Hus. Præsidenten gjorde sig dog morsomt bemærket på danskerens bekostning, fordi han har medvirket i en balletforestilling

- Seth Sinovic (forsvarsspiller, red.), assitenttræner Kerry Zavagnin og målmand Jimmy Nielsen fik debut i Kansas City Balletten sidste år. Det er imponerende. De tog trofæet med på scenen for at aflede publikums opmærksomhed fra deres begrænsede ballet-evner, sagde Obama blandt andet i sin tale til holdet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c19d910c917d4558807a4fe0d8b0e589.jpg


Man forstår, at Jimmy Nielsen muligvis havde svært ved at tro sine egne øjne i går (Foto: AOP)

LÆS OGSÅ: Hør Obama hylde VM-helte

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da Jimmy Nielsen trænede op til at være med i 'Nøddeknækkeren'Den dannske målmand har nu indstillet sin aktive fodboldkarriere. I dag er han træner for Oklahoma City Energy. Jimmy Nielsen spillede i AaB fra 1995 til 2007. Han fik 398 kampe for nordjyderne.

Sponsoreret indhold