Hollywood15. marts 2017

Se den nye trailer her: Ohh bugger - Jack Sparrow er tilbage!

Den nye trailer for "Pirates of the Caribbean: Salazar's Hævn" er kommet, og det lader til, at vi får et hæsblæsende gensyn med den rapkæftede og romdrikkende pirat Jack Sparrow. Du kan se traileren lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.00197390.jpg
 (Foto: All Over)

Kan du ikke få nok af Jack Sparrow? Og har du savnet den rapkæftede og romdrikkende pirat? Ja, så er der langt om længe godt nyt.

For nu er den nye trailer for "Pirates of the Caribbean: Salazar's Hævn” langt om længe kommet, og det lader i den grad til, at det bliver et hæsblæsende gensyn med Jack Sparrow og hans venner (og fjender).

Filmen får premiere 24. maj, og i sidste uge kom den længe ventede trailer så. Traileren kan du se nederst i denne artikel.

I "Pirates of the Caribbean: Salazar's Hævn" vender Johnny Depp vender tilbage på skærmen som den ikoniske, eventyrlystne anti-helt Jack.

I det halsbrækkende eventyr føler en ikke-så-heldig Jack Sparrow vinden af ulykke blæse hans vej, da farlige spøgelsessejlere – ledet af den skræmmende Kaptajn Salazar (Javier Bardem) – slipper fri fra Bermuda-Trekanten.

Jack Sparrows eneste håb om overlevelse ligger hos den legendariske Poseidon's Trefork, men for at finde den, må han indgå en besværlig alliance med Carina Smyth (Kaya Scodelario), der er en talentfuld og smuk astronom, og Henry (Brenton Thwaites), en modig ung sejler i den Kongelige Flåde.

Bag roret på den Døende Måge – hans ynkelige lille og lurvet skip – formår kaptajn Jack Sparrow ikke blot at vende hans ulykke, men også at redde sit liv fra den mest ondsindede fjende, han nogensinde har stået til ansigt med.

“Pirates of the Caribbean: Salazar's Hævn” sejler ind i danske biografer d. 24. maj 2017.

Du kan se traileren herunder:

Sponsoreret indhold