Hollywood1. februar 2017

Johnny Depp brugte $3 mill. på at skyde død ven ud af en kanon

Mesterskuespilleren Johnny Depp brugte ifølge et sagsanlæg svimlende summer penge på sig selv og andre, og det er hans egen skyld, at økonomien sejler. Blandt andet påstås det i sagsanlægget, at skuespilleren brugte svimlende $3 millioner på at skyde asken af sin afdøde ven, forfatteren Hunter S. Thompson, ud af en kanon
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.288961d.jpg
 Foto: All Over

Han har brilleret i storfilm som ”Edward Saksehånd”, ”Pirates of the Caribbean”, ”Charlie og Chokoladefabrikken” og ”Sweeney Todd”… blot for at nævne nogle få.

Han har tjent svimlende med penge for sine mange præstationer foran kameraet – og han forstår at bruge dem.

Mesterskuespilleren Johnny Depp brugte ifølge et nyt sagsanlæg svimlende summer penge for både at forsøde sit eget liv og andres liv… og hjælpe en afdød ven til at få sit største ønske opfyldt: At blive skudt ud af en kanon.

Ifølge sagsanlægget – som er fremsat af Johnny Depps tidligere forretningsrådgivere – havde skuespilleren et overbrug på over 13 millioner danske kroner – om måneden vel at mærke.

Ifølge det amerikanske medie The Hollywood Reporter brugte skuespilleren blandt andet $75 millioner kroner på at købe 14 ejendomme, blandt andet et slot i Frankrig. Derudover ødslede han $18 millioner væk på en luksuøs yacht, han brugte $30.000 hver måned på vin.

Og så brugte han ikke mindst $3 millioner på at skyde asken fra sin afdøde ven, forfatteren Hunter S. Thompson, ud af en kanon.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.288961d.jpg
 Foto: All Over

Johnny Depp fotograferet med sin gode ven, forfatteren og journalisten Hunter S. Thompson. Foto: All Over

Forfatteren Hunter S. Thompson døde i 2005, og herefter planlagde – og betalte – Johnny Depp for den specielle begravelse, der indebar, at gonzo-forfatterens aske blev spredt ud over Aspen, Colorado fra en specialbygget kanon.

Sagsanlægget mod Johnny Depp kommer som et ”modsvar” på et sagsanlæg, som skuespilleren anlagde mod sine tidligere forretningsrådgivere. For nylig hev han dem i retten og forlangte 175 millioner danske kroner i erstatning – han mener, at hans forretningsrådgivere har rippet ham og bedraget ham.

Forretningsrådgiverne, som altså forvaltede filmstjernens finanser, afviste alle anklager. De hævdede i stedet, at Johnny Depp selv er skyld i sin økonomiske hovedpine, foran han ødslede sine penge væk i et vanvittigt og uhæmmet omfang.

Og derfor har de nu sagsøgt Johnny Depp for selv at være skyld i sine økonomiske problemer.

Det er ikke lang tid siden, at Johnny Depp sidst var i rettebn.

I januar indvilgede han i at betale sin ekskone – Amber Heard – 48,9 millioner danske kroner efter parrets skilsmisse.

Der er endnu ikke oplyst en retsdato i den nye sag.

Sponsoreret indhold