Hollywood19. februar 2017

Johnny Depps økonomiske mareridt: Brugte 12 millioner om dagen

Et gigantisk privatforbrug har tømt den nyskilte Hollywood-stjernes pengetank.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/423600.jpg
 (Foto: All Over)

Han tjener styrtende med dollars på sine Hollywood-film, men alligevel lyser Johnny Depps konto alarmerende rødt på bundlinjen.

Amerikanske retspapirer mellem Depp og hans tidligere manager, som magasinet People har opsnappet, sladrer således om en livsstil så ekstravagant, at selv Mike Tyson virker som en mådeholden fyr til sammenligning.

Trods en årsløn på små 200 millioner kr. har stjernens advokater i flere år forsøgt at advare ”Pirates of the Caribbean”-kaptajnen mod at fråse som en fransk solkonge, men lige lidt hjælper det. Tallene er nemlig aldeles svimlende selv for en filmstjerne.

For eksempel har Johnny Depp brugt 120 millioner på en yacht og ikke mindre end 480 millioner kr. på at få tag over hovedet. Blandt andet har han købt et slot i Sydfrankrig, flere huse i Hollywood, en hestefarm i Kentucky og en række øer i Bahamas.

Og de mange kvadratmeter skal selvfølgelig fyldes op med kvalitet.

45 luksusbiler holder og venter i de mange garager, og den tidligere ”Edward Saksehånd” har tillige brugt flere millioner på en ekstremt eksklusiv juvel- og kunstsamling inklusive omkring 70 samlerguitarer og 200 værker af blandt andre Warhol, Klimt, Basquiat og Modigliani.

Dertil kommer de løbende udgifter, som ville få værterne i ”Luksusfælden” til at snappe efter vejret.

Den excentriske stjerne bruger ikke mindre end 200.000 kr. om måneden på vine, som han får fløjet ind fra hele verden, 975.000 kr. om måneden på sikkerhedsvagter for at beskytte ham selv og familien døgnet rundt i hele verden og to millioner kr. hver eneste måned på 40 fuldtidsansatte for at forsøde tilværelsen.

Og hvis det lyder som regulært frås, er det intet imod den økonomiske hjerneblødning, Johnny Depp fik, da han betalte 20 millioner kr. for at skyde forfatteren Hunter S. Thompsons aske ud over Aspen i Colorado via en speciallavet kanon.

Heldigvis har 53-årige skuespiller hele syv film i støbeskeen, som forhåbentlig vil udsætte hans økonomiske ruin en smule.

Sponsoreret indhold