Hvad skete der lige?! Nye boller på suppen i "Riverdale"

Foto: Promo

Hvis du endnu ikke har set gårsdagens afsnit at hit-serien "Riverdale", skal du nok ikke læse med her - men se at komme i gang, for det bliver vildt! 

I forrige afsnit blev fans efterladt med åndenød, da seriens helt, Archie Andrews, slog sit endelige pulsslag for øjenene af seerne, men selvfølgelig kunne serien ikke undvære den velskabte K.J. Apa. 

Efter at være blevet angrebet af en bjørn i de canadiske skove og umiddelbart forlade serien, kunne Archie nemlig valse tilbage til Riverdale, uden så meget som en skramme. Men hvis man troede, at det skulle være afsnittets højdepunkt, så tog man grueligt fejl. 

Twitter hashtagget #riverdale er ved at brænde sammen i kølvandet på den dramatiske episode, for fans kan næsten ikke klare flere twists i seriens storyline. Vi snakker her om et afsnit, hvor FP Jones bliver sheriff?? Altså alles favorit småkriminelle bandeleder.

"Varchie" slutter, fordi Veronica tror, Archie har skudt hendes skurke-far, som af flere omgange har forsøgt at myrde ham?! Bettys far Hal, den psykotiske "black hood", viser sig at være en næsten bedre forældre end fanatiske Alice. 

Med andre ord, så er vores hjerner ved at brænde ligeså meget sammen, som alle andre fans', for hvad kan serien overhovedet finde på nu?

I og med Veronica og Archie er en saga blot, og "Veggie" (ja, Veronica og Reggie er en lidt uheldig sammentrækning) ser ud til at blive en ting, så åbner det op for et gammelt venskab. Nemlig mellem Betty og Archie.

Den skarpe seer lagde måske mærke til, at de eneste billeder af den rødhårede helt beholdte under sin massive oprydningsseance, var billeder af ham og Betty?? Så måske kan vi vente os et dramatisk trekantsdrama mellem to bedste venner og den blonde girl next door. 

En anden ting, seerne virkelig ikke kan få til at hænge sammen, er, hvordan Archie kan komme i fængsel, blive stukket ned, flygte, blive angrebet af en bjørn og stadig formår at komme uskadet tilbage til den karantæneramte by og tænke på de afsluttende eksaminer?!? 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close